Някои зодии трябва да успокоят топката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:24 / 27.01.2024
1814
Приключвате важен етап от живота и кариерата си. Някой се дипломира, друг се пенсионира, но като цяло тенденцията е да получите награди за дългите години старание, работа и учене. Това е година на есента, обирате реколтата и правите равносметка на живота и връзките си. Ако сте родени в двата часа след изгрева, може да приключите и дългогодишна връзка или да решите да се разведете. 

Родените днес са стари духове, от малки ще правят впечатление с нестандартен и агресивен ум. Родените на обед ще ръководят големи проекти, ще са добри критици и политици и ще имат силни покровители и спонсори, родени в края на април. Родените на изгрева ще са добри журналисти, а острият им език ще им създава доста проблеми. Родените до два часа след изгрева ще имат трудно детство, но в бъдеще ще са богати.

Овен 21 март – 20 април

Днес родените в третата декада ще успеят да разделят неделимото и да се справят с всеки възникнал проблем. Балансирайте отношенията си, движете се в златната среда на амбиции, сили и възможности. Препоръчват се спокойни и зареждащи разходки и разговори, които ще поощряват и свързват разделените преди. Останете у дома и сред свои, нужно е уединение и размисъл. 27-и възстановява равновесието и хармонията след вчерашния агресивен ден. На 28-и всичко да е с мярка. На 29-и си дайте точна сметка докъде може да стигнете. 30-и е рисков, не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. На 31-ви и 1-ви срещате опозиция дори и сред най-близките си хора. Някъде ще ви поставят и ултиматуми, с които трябва да се съобразите. На 2-ри стартирайте нови дейности.

Телец 21 април – 20 май

Ден на промени, изисква се нов подход в новата ситуация. Уран тръгва в директна посока в знака на Телеца и сключва конфликтни аспекти със Слънце и Луна. Не дразнете лъвовете в живота си и тези, от които зависите лично или служебно. Може да изкажете претенциите си, но по един благ и дипломатичен начин. Съобразете се с желанията на близките за пътуване, срещи и обвързване до утре. На 27-и родените около 10 май е добре до стоят мирни и да не провокират околните. На 28-и е добре за обвързване и сключване на брак. Предприетото ще носи ползи, късмет и любов. На 29-и сложете край на илюзиите, мислете реалистично. На 30-и не подписвайте нови договори и не правете големи поръчки. 31-ви ви води към важна цел. 1-ви ви свързва с подходящите хора. 2-ри е рисков и опасен.

Близнаци 21 май – 21 юни

Пълнолунието отминава. Действията ни стават по-премерени и умерени. Успокойте топката, не искайте много от живота и от другите. Ден на човешката душа. Опитайте да разберете гледната точка на тези, с които влизате в контакт. Влезте и в положението на близките, които имат своите си проблеми и трудно биха ви помогнали във вашите. Ден, в който не бива да се убиват птици и мечти. 27-и е ведър, хармоничен и балансиран, с всеки може да се разберете. На 28-29-и програмата се сменя, чакат ви проблеми и конфликти. На 30-и не се обвързвайте с никого за нищо. На 31-1-ви сте във вихъра на кармични събития, които ще променят животи и съдби, ще ви насочват към нови връзки и партньорства. Подпишете и нови договори за работа. На 2-ри търсете нов треньор и консултант.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес може да се разберете с всеки, да разрешите семеен спор и делови въпрос. Опитайте да влезете в кожата на другия и да усетите неговите страсти и предпочитания. Нищо да не се прави на всяка цена, а да се търси компромисното решение, което устройва и двете страни. Символ на деня е човешката душа. С жест на разбиране и внимание ще спечелите всеки и ще получите каквото искате. На 27-и може да намерите път към всяко сърце. 28-и е ден за предложения и забавления. Някой върви към годеж и брак. 29-и вкарва нови играчи, които ще си играят тяхната игра, без да се съобразяват с вашата. На 30-и срещате неразбиране. 31-ви ви вкарва в рискова и източваща ресурсите дейност. На 1-ви обърквате посоките, разсеяни сте и давате шанс на конкурент. На 2-ри идват победи и печалби.

Лъв 22 юли – 22 август

Луната от Лъв е в конфликт с Уран от Телец. Не рискувайте свои и чужди пари, не играйте хaзартно и проверявайте по различни канали всичко, което ви казват и предлагат. Движете се в златната среда на всички нива и не отивайте в крайности. Всяка крачка да е съобразена с нуждите на момента и на хората, с които сте свързани. Не влизайте в разправии, днес крясъците разболяват и вредят. 27-и е объркващ за родените в третата декада. Не правете прибързани промени. На 28-и чакайте визити и гостувайте, прекарвате приятно. 29-и е ден на илюзиите, време е да се действа реалистично. На 30-и и най-мъдрият ще сглупи и може да падне в капани. Не правете рискови сделки и плащания. На 31-ви постигате поне една цел, а на 1-ви правите силен и обезпечаващ ход. 2-ри е ден на загуби.

Дева 23 август – 22 септември

Днес природата се стреми да запази хармонията, постарайте се и вие в отношенията и не отивайте в крайности. Днес скандалите и крясъците разболяват и вредят повече, отколкото си мислим. Излезте сред природата, на тихо и спокойно място може да получите вдъхновение и да решите проблемите си. Да не се убиват птици. Не подсичайте в зародиш и мечтите на близките. На 27-и водете мирни преговори, не е време за ултиматуми. На 28-29-и Луната от Дева е в брилянтни аспекти с планетите в другите земни знака. Всичко може да се подреди и стабилизира. Бъдете инициативни. На 30-и не се обвързвайте, не влизайте в съмнителни съюзи и схеми. На 31-ви постигате важна цел, а на 1-ви може да подпишете изгодни договори. 2-ри носи нови знания и връзки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес намирате към всеки верния подход и в крайна сметка получавате своето. Не се толерират директните сблъсъци. Старайте се да сваляте градуса на напрежението в общуването с околните, постъпете тактично и дипломатично в личните и делови разговори. Търсете златната среда в отношения, които в бъдеще ще ви служат като мост към другите и подкрепа в трудните моменти. 27-и е синхронен с вашата природа, носи ви хармония и баланс в чувствата. 28-и идва с песни, танци и веселие, но контролът да не се губи. На 29-и мислете реалистично, край с една илюзия. На 30-и Луната от Везни е в конфликт с Венера, взаимно се лъжем в любовта. На 31-ви постигате важна цел, а на 1-ви правите обезпечаващ ход в работата и бизнеса. На 2-ри спазвайте закона и разпоредбите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените около 10 ноември са в трудна и рискова ситуация, не отстъпват и са склонни да водят свещени войни. Но този ден изисква балансирани действия. Овладейте негативните изблици, за да не навредите не само на връзките, а и на здравето си. Туширайте скандалите в зародиш и дайте всичко от себе си за омиротворяване на ситуацията, за да не страдат и невинните в нея. На 27-и трудно поддържате равновесието и баланса в отношенията, но на 28-и си изкарвате добре с близки и приятели. 29-и ви вкарва в нова бизнес игра и ситуация, срещате голяма конкуренция. На 30-и не се обвързвайте, не влизайте в съмнителни връзки. На 31-ви ще се похвалите с победа и ще завършите определен цикъл на дейност. 1-ви ви дава нови шансове, а на 2-ри ги проучвате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Дори и да сте сърдити или обидени на някого, днес може да стопите ледовете и отново да сте заедно, да изгладите и стоплите отношенията. Проявете добронамереност, търсете начин да подновете връзките, които ви липсват. Печели балансираната игра. 27-28-и са най-добрите дни в месеца за предложения, годежи и брак. Връзките ви ще са покровителствани от висшата любов. На 27-и може да постигнете всичко с дипломатични преговори. На 28-29-и всичко ще става с мъка и ще ви вкарва в разходи. Дори и веселието ще трае кратко, ще завършва със сълзи и дано е от радост. На 30-и бъдете избирателни в контактите, попадате на мошеници. На 31-ви приключете преговори с договор и споразумение. 1-ви е добър за пътуване и сделки. 2-ри ви носи нужната информация и контакт.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес с всеки може да се разберете, а с роднините да си стиснете ръцете със споразумение за имотни и наследствени делби. Натрупаното неудовлетворение може да се разреши с преговори. Днес благата дума отваря железните врати на недоразуменията. Конфликтите ще се разрешат без много шум и най-вече без много разходи и от двете страни. Влизаме си един на друг в положението. На 27-и Уран тръгва в директна посока в знака на хармоничния ви Телец. Вече може да се реши успешно наследствен проблем. 28-29-и са силни, успешни и творчески дни, в които стабилизирате отношенията си. На 30-и рискувате във всяка сделка и личен избор. На 31-1-ви всичко при вас става с мъка, но все пак ще се намери решение и споразумение. На 2-ри започнете нов учебен курс.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Родените в третата декада попадат в стресиращи обстоятелства, които променят досегашните им връзки и отношения. Луна и Уран са в конфликт със Слънцето ви. Не участвайте в различни демонстрации на сила. Мислете повече за себе си и за личния си живот, откажете се от безперспективни връзки и насочете усилията и любовта си към тези, които наистина ви обичат. На 27-и срещате опозиция, на която е добре да отговорите с любов. Този уикенд е най-добрият в месеца за сключване на брак. На 28-и всичко да е с мярка. 29-и определя лагерите, ще ви е трудно да изберете къде да продължите. На 30-и може да надхитрите хитреците и лъжците. 31-ви ви води към важна цел, а на 1-ви сключете нови договори. На 2-ри изпадате в плен на илюзии и лъжи, бъдете себе си, предава Телеграф.

Риби 19 февруари – 20 март

Навлизате в период на промени, може да привлечете тези, с които в миналото сте имали конфликт и сте се раздалечили. Денят се свързва с душата, с умението да разбереш и приемеш другата гледна точка и да направиш помиряващите компромиси. Доверете се на интуицията, намерете приемливи варианти, обадете се на тези, които ви липсват. Днес гордостта отстъпва пред любовта. 27-и е ден на балансираната политика. На 28-и Луната е в опозиция на Сатурн от Риби. Диалогът между поколенията е труден, нужни са компромиси. На 29-и не споделяйте идеите си, още утре ще ги видите реализирани от друг. На 30-и лесно се влиза в капани. 31-ви ви води към важна цел, преследвайте я до край. На 1-ви подписвате нови договори, а на 2-ри влизате в перспективна и спонсорска среда.

Виж коментарите (0)

Още по темата (608):
09.05.2024 За три зодии месец май ще е труден и осеян с предизвикателства
04.05.2024 Празник е, но тези две зодии трябва да бъдат особено предпазливи
02.05.2024 Изключителен ден очаква някои от зодиите на Разпети петък
21.04.2024 Неочаквани обрати на съдбата за една зодия днес
20.04.2024 За пръв път от 83 г. Юпитер и Уран се срещат в Телец
18.04.2024 Четири зодии са най-големи романтици в зодиака
Още новини от Любопитни новини:
Какво се случва всъщност? Нов скандал разтресе "Евровизия"
Абсолютен потрес в "Съдебен спор"
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Генчо от "Игри на волята" изненада любимата си
Два острова са само на 4,8 км един от друг, но в същото време ги ...
Оправя ли се принцеса Кейт Мидълтън?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).