Нови имена изплуваха за водещи на Big Brother

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:43 / 29.02.2024
2337
20 години след първия си сезон у нас и 6 години след като беше излъчен последният, Big Brother се завръща в Нова телевизия, но не е ясно кой ще го води.

 

Емблематичното лице на шоуто - Ники Кънчев, се премести в Би Ти Ви, за да работи в очевидно по-любимото си шоу "Стани богат". Това означава, че няма как да поеме и "Брадъра". В Нова в момента се обмислят всевъзможни варианти за негов заместник. Засега като фаворити се очертават двамата души - Мон Дьо, който вече бе водещ в сезона на VIP Brother и актьора и певец Владо Михайлов, който в момента е част от "Като две капки вода".

Друго спрягано лице е Ненчо Балабанов, който обаче все още не е получил дори покана за кастинг.

Форматът Big Brother досега е имал цели 22 сезона у нас в различни варианти - стандартният, в който в къщата на Големия брат влизат непознати за широката публика участници, VIP Brother за звезди и "Ол старс" за участници от различни риалитита. Зад всички тях тогава стоеше Нико Тупарев, но от тази година нещата се променят. Продуцент вече ще бъде Краси Ванков и е логично той да избере водещ от собственото си обкръжение - някой, с когото работи от години. В медийните среди са леко скептични, че Ванков ще може да се справи със задачата да организира зрелищен сезон на риалитито - най-малкото защото няма опит за такива мащабни продукции.

Интересното е, че в Нова тв вече от няколко седмици тече кастинг и за набиране на кандидати и за друго хитово риалити - "Игри на волята". По традиция то се излъчва през есента, което означава, че Големият брат би трябвало да остане чак за следващата пролет. Другият вариант е да пуснат възроденото риалити след финала на "Игрите" - през декември и януари, или да го изтеглят преди екстремното предаване - в края на лятото. Не е изключено обаче и да го отложат чак за следващата пролет, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6636):
02.06.2024 Петър Дочев тръгнал за питие и се оказал за три дни в Сърбия
02.06.2024 Лили Иванова отслабна видимо
02.06.2024 Мария Игнатова сама в Гърция
02.06.2024 Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
02.06.2024 На 93 той каза заветното "Да" за пети път
02.06.2024 Алек "Ергенът" не бил никакъв милионер?
Още новини от Любопитни новини:
Най-откровеното интервю на Андре Токев
Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Снимат една от най-големите италиански продукции в България
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев
Писателят Димитър Калбуров за баща си: Живеехме заедно, а не си г...
Най-после: Ненчо Балабанов и Катрин показаха прекрасната си дъщер...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).