Нестандартен татко превърна стаята на дъщеря си в приказка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:55 / 26.01.2016
3685
За да си добър татко, е нужно да се грижиш за детето си и да го обичаш. Но за да си специален татко, се иска да влагаш душата си по пътя на грижата за своето чедо. Един такъв баща показа, че смята дъщеричката си за истинска принцеса, след като превърна стаята и в приказка. 

Reddit, или потребителят Radamshome, както се нарича таткото в социалните мрежи, където е публикувал снимки на творението си, е вложил 350 часа, за да завърши този грандиозен проект на стойност 4250 долара и да "посади" дърво в стаята на дъщеричката си. Работата продължила 18 месеца.

Върху метална основа таткото създава огромно дърво от бетон и арматура в единия ъгъл на помещението, което после той старателно дорисува и украсява с коледни лампички. Според профила му, Radamshome е художник на видео игри. Като тийнейджър е рисувал миниатюри и за боядисване на дървото използва същата техника.Той взима частни курсове за заварчик, за да направи конструкцията на дървото стабилна. 

В крайна сметка тя е достатъчно устойчива, за да издържи тежестта на трима възрастни. Специална смес от цимент е била използвана за ствола на дървото, а хартия "маше" за клоните. Нестандартно мислещият баща е наясно, че един ден дъщеря му ще реши да махне приказния проект от стаята си, но така той дава идея на други родители, че когато човек вложи доза фантазия в грижата за децата си, може да им помогне да живеят по-красиво.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Актриса често пазарува от битака: Това е най-прекрасното място
Мъж получава по 1800 евро подарък на месец в продължение на три г...
Почина българският Брад Пит
Миската Венцислава Тафкова изневери на диетата си
Ники Минаж се извини
Завинаги загубихме голям глас на рока


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).