Нана емигрира, купи си имение в Америка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:09 / 30.11.2023
19417
"Сбогом“, с Нана Гладуиш си взеха телевизионните зрители. Водещата на предаването “Съдебен спор“ окончателно слезе от родния ефир, след като последната година често отсъстваше от него. Любимката на зрителите е решила да сложи край на кариерата си и да емигрира заедно със семейството си в Америка.

От няколко години насам те прекарваха в Щатите по един-два месеца годишно, а сега окончателно щели да заживеят зад Океана за постоянно. Нана и съпругът й Джонатан дори са инвестирали в свой собствен имот. Съвсем скоро са сключили сделка за покупка на огромна къща, която се намира в един от топлите щати. Мъжът на тв звездата заминал за Америка преди нея, за да преустрои бизнеса си там.

Всеизвестно е, че британецът е милионер и откакто се ожени за Нана, бизнес делата си въртеше от България. Семейството обаче искало да предостави и по-добро бъдеще на сина им Джейсън, който е вече в тийнейджърска възраст. Той е запален по тениса от съвсем малък и вече жъне успехи на корта. Тренира професионално и според учителите си бил следващата голяма тенис надежда в световен мащаб.

В Щатите обаче щял да има много по-голямо поле за изява и отлични условия за тренировки, така че пътят му към Големия шлем да бъде по-лесен. Със слизането на Нана от ефир предаването "Съдебен спор" няма да спре да се излъчва.

Щафетата поема футболната съпруга Ромина Тасевска, която досега се подвизаваше като коментаторка в предаването на Гала "На кафе“. По всяка вероятност смяната ще се отрази зле на рейтинга, защото Гладуиш е сред най-обичаните тв лица в България. Тя е на екран повече от 20 години и е водила различни формати. Близостта си със зрителите спечели споделяйки в ефир за най-тежката битка в живота си - а именно борбата с рака. За пръв път тя бе диагностицирана с коварното заболяване през 2012 г., когато й бе открит тумор в гърдата.

След тежко лечение Нана успя да надвие диагнозата, но ракът се завърна отново през 2017 г. За живота и се бореха както български лекари, така и специалисти в Израел. Наложи се дори да бъдат премахнати яйчниците й. Макар лъче- и химиотерапиите да са зад гърба на 49-годишната тв звезда, лечението й всъщност още течало и щяло да отнеме дълги години.

"На поддържаща хормонална терапия съм, която продължава. Тя се прави десет години, а понякога и до края на живота‘‘, разкрива Нана. Тя споделя, че винаги ще се води високорисков пациент и няма как да продължи живота си в пълно спокойствие.

“Винаги го има притеснението, колкото и да си се успокоил и да се чувстваш добре. Когато имам насрочен преглед или кръвни изследвания, треперя“, споделя телевизионната водеща, която премина през 9-те кръга на Ада. Докато се бореше за собственото си оцеляване, се наложи Нана да бъде опора и за своята сестра, която пък бе диагностицирана със злокачествено образувание в мозъка.

Беше необходима спешна операция, но заради рестрикциите около пандемията от Ковид-19 тя не можеше да замине за лечение в чужбина. Лекарите от й столичната болница "Свети Иван Рилски“ обаче успели да овладеят ситуацията. На последните им няколко пътувания до Америка и тя придружаваше семейството. Съвсем вероятно е да се премести в САЩ с тях, пише "Ретро".

Виж коментарите (1)

Още по темата (6636):
02.06.2024 Петър Дочев тръгнал за питие и се оказал за три дни в Сърбия
02.06.2024 Лили Иванова отслабна видимо
02.06.2024 Мария Игнатова сама в Гърция
02.06.2024 Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
02.06.2024 На 93 той каза заветното "Да" за пети път
02.06.2024 Алек "Ергенът" не бил никакъв милионер?
Още новини от Любопитни новини:
Най-откровеното интервю на Андре Токев
Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Снимат една от най-големите италиански продукции в България
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев
Писателят Димитър Калбуров за баща си: Живеехме заедно, а не си г...
Най-после: Ненчо Балабанов и Катрин показаха прекрасната си дъщер...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).