Най-красивата сватбена снимка в света е българска

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:44 / 31.01.2021
157627
Най-красивата сватбена снимка в света за миналата година е българска. Автор на кадъра, за който гласуват трима от четирима души жури, е Любомир Жипонов. За това се похвали самият той в социалните мрежи:

Спечелих международна награда Master Piece за сватбена фотография в категория документална фотожурналистика (Award Blue Medallion - 3/4 съдии са гласували "За"). Това беше последният 6-ти кръг на Photography Contests в WPJA за 2020!

Престижната асоциация WPJA награждава с отличия сватбени фотожурналисти, които са успели да съчетаят креативност, светлина, композиция и техническо изпълнение с уловен емоционален момент. Журито на WPJA е съставено от професионалисти във фотографския бранш, част от които са работили за редактори на водещи вестници и списания в света, като фотожурналисти или редактори. Част от фотографите в журито са включително и носители на награди Пулицър!

Специални благодарности на моите младоженци Софи & Слави!

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).