Над 800 детски рисунки се състезават в конкурса "Цветовете в пролетта"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:40 / 26.03.2012
1926
Над 800 детски рисунки се състезават в конкурса "Цветовете в пролетта". Той се организира за първи път в рамките на изложбата "Цветна пролет", която ще се проведе от 28 март до 1 април 2012 г. в Международен панаир Пловдив. Жури от професионални художници ще оценява картините на младите таланти, а всички творби ще бъдат подредени в палата 4, където ще са разположени експозициите на "Цветна пролет 2012". Победителите в конкурса ще получат своите награди на 31 март.

На Специализираната изложба за за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще бъдат показани традиционни и екзотични цветя и дървесни видове, овошки, саксии, сувенири, биопродукти, градински инструменти и оборудване, препарати за растителна защита, специализирани издания, украса за дома. 

По същото време в Международен панаир Пловдив може да се види и изложението "Природа, Лов, Риболов". Фирми от България, Полша, Унгария и Холандия предлагат най-модерното ловно-рибарско и спортно оборудване (оръжия, принадлежности, облекло, аксесоари), оптически уреди, сонари, морски картографи и радари, GPS за лов, туризъм и спорт, старинни оръжия, дивечови, рибни и горски храни и продукти, ловни трофеи и поставки за тях, както и още много изделия, свързани с лова, риболова, туризма и свободното време.

Посетителите на "Природа, Лов, Риболов 2012" имат шанс да спечелят някоя от наградите, осигурени от панаира. Те са: комплект порцеланови чаши с мотиви на ловна тематика, бинокъл с 8-кратно увеличение и ловен нож. За да участват в томболата, гостите трябва да попълнят анкетната карта, която ще получат с входния билет, и да я пуснат в специална урна. Печелившите талони ще бъдат изтеглени на 1 април, неделя, от 15.30 часа в палата 3.

Тогава завършва и серията от пролетни изложения, ориентирани към дома, семейството, свободното време и модата. Тя включва още: Италиански фестивал на красотата и прическата, Международни киноложки изложби, Изложба на общините.

За първи път се организира и Европейски панаир на специализираните предприятия и кооперации за хора с увреждания. Изложители от България, Белгия, Италия, Румъния и Сърбия ще демонстрират нови модни колекции конфекция и трикотаж, мебели, пластмасови изделия, работни облекла и обувки, полиграфия, инсталационни материали, играчки, сувенири и аксесоари от 29 март до 1 април в палата 6 на панаирния комплекс.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5):
28.03.2012 Уникални трофеи от хищници показват на "Природа, Лов, Риболов“
28.03.2012 Общината представя зеленото богатство на Пловдив
28.03.2012 Днес се открива изложението "Природа, Лов, Риболов“
27.03.2012 Общината представя зеленото богатство на Пловдив
21.03.2012 Лодка с колела е световна новост на изложението "Природа, Лов, Риболов“
Още новини от Любопитни новини:
Тази вечер грандиозен концерт в града под тепетата
Гатьо изненадващо: Нямам право да говоря за това!
Благой Георгиев с нов бисер в ефир
Победител във "Фермата" стана татко на момче
Цънцарова изпадна в доста неудобна ситуация по време на ефир
Мони Бонбони крие бременно коремче?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).