Мъж заплаши паяк с убийство, дойде полиция в 2 през нощта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:47 / 27.11.2015
3503
Полицаи откликнаха на сигнал за домашно насилие в Сидни, за да установят, че става въпрос за мъж, преследвал паяк в апартамента си, съобщиха АФП и в. "Дейли телеграф", цитирани от БТА.

Сигнала подали съседи в 2 ч. през нощта, които чули мъж да крещи "Ще те убия" и женски писъци. Когато няколко коли с полицаи пристигнали на адреса, им отворил смутен мъж на около 30 години, задъхан и зачервен. Полицаите веднага го попитали, къде е съпругата или приятелката му. Той им казал, че няма такава.

Служителите на реда му обяснили за получения сигнал за домашно насилие и пищящата жена, а той отговорил: "Не знам за какво говорите, живея сам".

Полицаите го притиснали за дочутите заплахи за убийство и мъжът се притеснил и обяснил: "Беше паяк, наистина голям". Той разказал как го преследвал из апартамента със спрей срещу насекоми.

Що се отнася до женските писъци, мъжът признал, че сам е крещял така, защото много мрази паяци.

Апартаментът наистина бил като замъглен от инсектицида. Предизвикалият суматохата паяк бил внушителен, но полицаите не са могли да определят вида му.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Невероятно ниски цени по нашето море, народът не вярва на очите с...
Протоколен гаф: Поканиха покойния Иван Ласкин на прием
Суперхраната, която ни е в помощ за отслабване
Актриса често пазарува от битака: Това е най-прекрасното място
Мъж получава по 1200 евро подарък на месец в продължение на три г...
Почина българският Брад Пит


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).