ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Много добри приходи реализират представителите на една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 24.04.2020Коментари (0)11405
©
Дневен хороскоп за 24.04, петък, изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ако сте на ръководна позиция денят ви ще бъде успешен. Съберете сили, дори и ако не ви се работи, за да завършите задачите си до обед. Следобед ще ви предложат пътуване. Приемете го, ако сте здрави и няма опасност да отидете при болни хора. Не правете планове до края на годината, защото много скоро ще претърпят корекция. Бъдете предпазливи при делови запознанства. Не спорете с колегите си. Трудностите съпътстват и семейните ви отношения. Ще сте изнервени и дистанцирани от любимия. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.

ТЕЛЕЦ

Думите ви трудно ще бъдат възприемани от околните, защото ви очакват трудности на работното място. Бъдете умерени и толерантни към вашите сътрудници, които не са си свършили работата. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте. Ще ви помогнат да постигнете финансова стабилност, ако сте я разклатили. Не забравяйте, че любимия ви се нуждае от вниманието ви, а вие все нямате достатъчно време, дори и вечер. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка, защото проблемите ви ще се окажат необратими.

 

БЛИЗНАЦИ

Ваши близки за пореден път ще ви принудят да промените плановете си. Не планирайте пътуване. На работното място се заемете със задълженията си. Отложете обсъждането на предстоящи съдебни дела, както и изясняването на отношенията с вашите колеги, вместо да задълбочите проблемите си. Избегнете финансовите загуби. Вечерта отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята партньор очаквайте удари от неприятели, които ви завиждат.

 

РАК

Не са изключени неотложни промени на вашето работно място. Бъдете отговорни. Анализирайте действията си, за да не допуснете грешка. Успехът отново е с вас. Ако си наложите търпение и такт деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, но дали ще успеете зависи от умението ви да овладеете критикарската си нагласа. Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла.

ЛЪВ

Денят ви обещава успех и признание, само ако се доверите на интуицията си. От вас зависи да подберете екипа, с който ще работите, за да общувате с подчинените си без проблем. Не си поставяйте неизпълними служебни задачи. Ще изнервите обстановката и ще се провалите. Трудностите на работното място ще преодолявате с лекота. Интригите на ваши съседи ще събудят желанието ви да отмъщавате на интимния си партньор. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачния си партньор или любим. Сексът ще ви се отрази добре.

ДЕВА

Бъдете внимателни с контактите и запознанствата в този ден. Във властта на емоцията сте и не осъзнавате навреме дали не се обвързвате с неподходящи хора и бъдещи използвачи. Очаквайте приходи. Занимаващите се с научна дейност да не предприемат промени, защото няма да са успешни. Трудностите не бива да ви притесняват. Денят е благоприятен за определяне дата за сключване на брак, за хармонизиране на вече съществуващи семейни отношения. Вечерта останете с близките си и с любимия. Сексът с брачната половинка може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа.

ВЕЗНИ

Не споделяйте планове си с вашите колеги, за да не ви блокират и нарочно да пречат на вашите служебни планове. Бъдете предпазливи и задълбочени в задачите си на работното място. Ако сте решили да регистрирате собствена фирма и да започнете собствен бизнес, проведете предварителните разговори. Очаквате ново увлечение или флирт, но си помислете дали точно това искате. Избягвайте нови запознанства и срещи със стари обожатели. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни при работа с документи, ако се налага да ги прегледате спешно. Новина за успех, който сте постигнали, ще ви помогне да отхвърлите деловите си задачи. Няма да ви липсват делови запознанства. Избегнете финансови загуби, заради ваши грешки, породени от прекомерно доверяване. Прекалените емоции в семейството са принудили партньорите ви да изневерят. Променете отношението си към тях. Не си внушавайте, че интимния ви партньор вече не ви е нужен. Все още имате възможност да си го върнете. Сексът е желан и от двама ви.

СТРЕЛЕЦ

Деловите срещи са успешни, ако ги проведете преди обед, защото следобед имате други задължения. Очаквайте запознанства, които ще станат причина да ви предложат сътрудничество. Справяте се с най-важните си задачи. На работното място разчитайте на помощта на вашите колеги. Не се сърдете на брачната си половинка, ако ви задава въпроси, свързани с анонимни позвънявания. Прекратете започнатият флирт. Откажете се от съществуващата емоционална връзка, ако липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да бъдете щастливи.

КОЗИРОГ

Назрява конфликт между колеги, които цените и уважавате, но не бива да се намесвате, ако няма как да им попречите. Рискувате да се лишите от тяхната подкрепа. Не позволявайте проблемите в дома ви да попречат на вашата работа. Не планирайте важни делови срещи, за да не се провалите. Очаквайте информация за приходи. Пригответе се и за проблеми в личният живот, породени и от вашите думи и действия, които трудно ще надмогнете. Премълчавайте, не се заяждайте и не изисквайте прекалено много от любимия си, за да не се окажат счупени чувствата ви.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта сте засегнати от ваши близки, които ви упрекват, че се прибирате късно. Това няма да ви попречи да жънете успехи и да реализирате приходи. Завършете изостаналите задачи. Постигнете разбирателство с вашите делови партньори и не пропускайте възможността за провеждане на разговори с началниците си. Романтичните срещи ви зареждат със сили и оптимизъм. Чувствата ви са споделени. Не пропускайте възможността да изживеете незабравими сексуални мигове, но не със случайни партньори, за да не се почувствате наранени на сутринта.

РИБИ

Тези от вас, които се интересуват от движението на борсата да са предпазливи, защото всичко на планетата Земя продължава да е много нестабилно. Трудностите ви амбицират и зареждат с желание да се докажете пред всички завистници. Новите ви колеги имат да трупат още много опит докато ви настигнат. Без вас трудно биха се справили. Вечерта си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни разговори с вашето семейство или с интимната си половинка. Дори и да сте уморени и без желание за секс, обърнете внимание на любимия, за да стабилизирате отношенията си.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: