Marcos Cruz промотира нов хит с български диджеи на Великден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:45 / 21.04.2011
1182
Нощта срещу Великден е избрал за промоция на ремикса на последния си хит испанският диджей Marcos Cruz. Парчето "La Ceremonie" на звездата от Иберийския полуостров е преработено от пловдивските диджеи Pacho B и Pepo. Промоцията е в събота вечерта в клуб "Опиум" под тепетата, съобщиха организаторите от агенция "E-booking".

В ремикса на парчето "La Ceremonie", създадено от Marcos Cruz, са участвали освен Pacho B и Pepo, и още двама български диджеи - Groove и Dimo. Испанецът бил удивен от оригиналния подход в интерпретацията на композицията му и избрал Пловдив и Великден за нейния дебют. Преработеното парче скоро предстои да бъде издадено от родния лейбъл "Cloning Sound", обясниха организаторите.

На Великденското електронно парти в събота именитият музикант Marcos Cruz ще си партнира зад пулта с диджей Dimo. Стартът на техно-хаус фиестата е в 23 часа.

Звездата от подиумите на Иберия се превърна в любимец на пловдивската публика след 5-те си визити под тепетата. В сетовете си на живо диджеят със собствен лейбъл "Desertica" спечели и родните почитатели на дискотечните ритми с парчетата си с елегантни вокали и енергичен саунд. Усета си към хитовете Marcos Cruz дължи на своята солидна музикална подготовка. От 10-годишен роденият в Севиля бъдещ крал на дискотечните сцени свири на китара. В тийнейджърските си години е имал своя група, в която е бил и вокалист, и е комбинирал рок с фънк и дори с хипхоп. Със съзряването му надделява страстта към електронната музика и той й се отдава изцяло. Следва шеметна кариера с челни позиции в чартовете за техно, хаус и прогресив и съвместни участия със звезди от ранга на Deep Dish, Victor Calderone, Dubfire, Steve Lawler, Chus & Ceballos. Испанецът е пускал музика на елитни събития, сред които MTV Fashion, обясниха организаторите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Знаете ли къде предлагат най-добрата пица "Маргарита" в света?
Рафи издаде нещо интересно за финала на "Капките"
Блатечки: На Великден бях в "Дисниленд" и не се майтапя
Една от най-обичаните пловдивчанки се завръща ударно
Лекарка от Пловдив разкри защо не сваляме килограми дори и да гла...
Течността от натрошен охлюв се използва от древни времена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).