Къци с просторен баровски апартамент срещу БНТ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:19 / 30.06.2019
9612
Култовият тв водещ, продуцент и писател Къци Вапцаров, който претърпя фиаско в опита си да стане шеф на БНТ и отпадна в надпреварата на предварителния тур по документи, е зарязал замъка си в Драгалевци. Отскоро кукленият актьор се е преместил в нов апартамент на пъпа на столицата – точно срещу сградата на БНТ.

Преди седмица Къци изненадващо бе гост в "Шоуто на Слави". Появата му озадачи мнозина, най-вече заради дългогодишната вражда между Вапцаров и Слави Трифонов. 55-годишният телевизионер неведнъж е хвърлял вината за спирането на легендарната тв игра "Риск печели, риск губи" върху Дългия. Къци подозираше, че успешното му шоу е било спряно, за да отвори място за продукцията на Слави "Вот на доверие". Тв играта с водещ Иван Гарелов не просъществува дълго, но и забавното предаване на Къци повече не се върна на екран. Иво Сиромахов, който бе в ролята на водещ на вечерното шоу, полюбопитства какво е подтикнало кукления актьор да се кандидатира за шефския стол на БНТ. 

"Готино е, бе. Обичам телевизията. В душата ми е. Живея отсреща. Щеше да ми е лесно – излизам от вкъщи и влизам в телевизията", обясни на шега мотивите си Къци. Според запознати, неотдавна дипломираният кукловод се е сдобил с просторен апартамент на баровската улица "Сан Стефано", където квадратният метър е над 1500 евро. СЕМ обаче не допусна кандидатурата му, тъй като бил едноличен собственик и управител на няколко дружества, а това противоречало на член 26 от Закона за радио и телевизия. Къци не скри разочарованието си и призна, че според него не е логично да продаде фирмите си преди да подаде документи за конкурса. Готов бил да се раздели с тях само в случай, че стане генерален директор на БНТ. 

Мераците на Вапцаров да оглави държавната телевизия шокираха мнозина, тъй като самият той неведнъж е признавал, че не гледа телевизия. Ако имало някакво ново шоу, Вапцаров гледал само първото му издание, колкото да се ориентира, пише "Уикенд".

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).