"Казвам се Татяна, на 45 години, от България съм"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:03 / 14.02.2024
29103
Певицата Татяна сподели страхотна новина със своите почитатели. Освен, че не спира да пее и тренира, тя е участничка в конкурса "Мисис Европа" 2024 година. 

Щастливата новина сподели самата тя в своите профили в социалните мрежи и получи множество поздравления за смелостта си. Татяна е на 45 години и е родом от град Съединение, област Пловдив. Много от почитателите й я поздравиха и споделиха, че тя е достойна участничка във финалите на конкурса. 

"Казвам се Татяна, на 45 години, от България съм. В моя скромен житейски път съм минал през много върхове и не малко сътресения по пътя! Най-важно за мен е, че въпреки всичко, което ни поднася живота, да останем над всички човешки същества, независимо как сме се развили професионално!

Първо мисля, че съм майка и основното ми качество е да се грижа, да обучавам и да давам пример, след това е моята кариера и пример за всички хора, които ме обичат и слушат музиката ми! Аз съм майка на 25 годишен син, завършил висшето си образование за Капитан на кораб! Най-голямата ми победа е той! Благодарна съм на Бог за харизмата и гласа с който мисля, че обединявам хората колкото и да сме различни понякога! Горд съм, че през годините имам над 10 статуетки, а последната миналата година беше “Лицето на ТВ Формат" на формат “Survivor", в който стигнах до финалите! Спортът е другата ми любов след музиката и вече 17 години спортувам активно!

Създадох и свой собствен бранд чайове за отслабване и детоксикация. Модата винаги е била голяма част от това, което съм и неслучайно спортувам и се опитвам да дам пример на много жени! Благотворителността е важна част от работата ми и аз многократно приемам изяви, за да помагам на различни хора в нужда! Събуждам се всеки нов ден, една от основните ми задачи е да се мотивирам с повече възможности да давам положителна енергия и качества!

Основното нещо, от което винаги започвам, е вярата ми в Бог и мога ли да направя дори един човек на ден да бъде по-добър, усмихнат и вярващ в доброто, аз съм истински късметлия и победител! Имах достатъчно падения, в които преодолях с вярата си в Бог, доказах на себе си и на много хора, че една жена може да бъде комбинация от толкова много качества-Красота, нежност, борба, отдаденост, майка и кариерист", е кратката й визитка за конкурса. 

Много родни звезди побързаха да пожелаят успех на Татяна в новото начинание, като добавиха, че никога не е късно да сбъднеш мечтите си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6370):
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
20.05.2024 Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
20.05.2024 Четири жени са зарязвали Александър Сано, него го мързяло
20.05.2024 Тя е виждала баща си един път, но ние я гледаме всяка седмица по два пъти
20.05.2024 Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Ергенът се изложи много в ефира на bTV
Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кар...
Пазаруването на евтини стоки от "Тему" и други китайски сайтове к...
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).