ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Катя и Здравко от "Ритон" разкриха подробности защо нямат деца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:37 / 24.10.2022Коментари (0)87601
©
Защо Катя и Здравко от "Ритон“ нямат деца? Този твърде личен въпрос години наред вълнува както феновете на дуета, така и тези, които не им симпатизират. През годините са се носили какви ли не слухове и легенди по въпроса защо двойката няма наследници. Катя и Здравко нееднократно са споделяли, че десетки пъти във времето са искали да опитат от щастието да бъдат родители, но споделят, че‚ "понякога Господ си знае работата“. 

През годините това беше тема табу за двойката, която предпочиташе да подминава с мълчание въпросите за дете. За първи път двамата си позволиха да повдигнат завесата за интимната си тайна след "ВИП Брадър“, където участваха преди години.

Изпълнителите бяха принудени да се защитят от нападките на Кичка Бодурова. Тогава Здравко бе категоричен, че не са избрали да останат без наследници по собствена воля, след предупреждение на Ванга. Която им предрекла, че ако си направят бебе, ще се разделят.

"Това са пълни глупости, дори не сме ходили при Ванга, не сме я виждали никога. Децата са Божа работа. Нямаме с Катя наследници, защото просто така са се стекли обстоятелствата. Всеки човек си има карма и всеки си има предначертан път. Никой няма право да ни съди и да ни напада по този въпрос!“, заяви преди години изпълнителят, който е известен, че често си мени мнението и истината за него има няколко лица.

Певците са един от примерите за здраво семейство в родния шоубизнес и са заедно рекордно дълго за светска двойка – над 45 години. Имат куп постижения на естрадната сцена, а колегите им не спират да пресмятат колко милиона кътат, тъй като са едни от най-богатите в бранша. Напук на всичко това обаче двамата не са познали най-голямото щастие – да държат в ръцете си собствена рожба. Спекулациите по темата в годините са доста и слухове относно причините да не създадат потомство варират. Според едни от колегите им Катя умишлено не искала деца, за да не прекъсва кариерата си и да не разваля фигурата си, както и бюста си с огромен размер, благодарение на който става популярна и отвъд музиката. Подаръкът от природата също й носи огромни приходи през годините, тъй като е рекламно лице на известни марки бельо, а неведнъж се снима и за еротични мъжки издания, припомня HotArena.

"Катя винаги е казвала, че ако беше забременяла, бюстът й щеше да се развали и да се налага да го намалява. Особено на младини това й се струвало немислимо, тъй като тогава пластичните операции не са били достъпни както сега. С днешна дата тя вече има няколко корекции на бюста, който е повдиган, както и на лицето. Затова физиономията й изглежда съвсем различна. Доста е суетна и затова не е искала да става майка", коментират колежки на ритонката.

Други приближени на дуета обаче са категорични, че двамата имали биологични проблеми и затова не могли да станат родители. Според близки техни приятели те още в края на 80-те години търсили медицинска помощ. Дори издействали от партията разрешение да се консултират със специалисти по ин витро в Германия, но и чуждестранните лекари не могли да ги направят родители. Оказва се обаче, че това не е никак случайно и в това Катя се убеждава няколко години по-късно. В началото на 90-те двамата търсят контакт с прочутата пророчица от Рупите – Ванга. Целта им е отново същата – да се опитат да станат родители, разкриват от обкръжението им. Ванга обаче попарва желанието им и нещо повече – завинаги ги отказва от мечтата да имат наследник. Пророчицата, която обичайно избягва да прави страховити предсказания за личния живот на хората, не скрила от Катя и Здравко, че не им е писано да станат родители.

"Казала им, че ако упорстват да вървят срещу написаното от Бог, не само ще се разделят, но и ще пострадат. Катя била много разстроена и се зарекла да послуша съвета на Ванга. Заради злокобното предсказание на пророчицата повече не се решават да пробват ин витро", обясняват запознати с драмата им колеги. Силната половинка на дуета не бил толкова убеден, че трябва да слушат Ванга, но певицата се уплашила и заявила, че няма да пренебрегне забраната й.

В годините след това двамата вземат решение да подпомагат деца без родители, които живеят в домове, и започват да отделят част от приходите си. Според техни колеги Катя и Здравко били едни от най-щедрите дарители у нас и помогнали на много даровити деца да развият таланта си и да се устроят в живота. Всичко това обаче двамата правели напълно безкористно и изрично настоявали да останат в анонимност, за да не бъдат обвинени, че си правят реклама с изпадналите в беда хлапета. В началото често прибирали по Коледа и за големи празници част от дечицата в луксозната си къща в Банкя. После обаче прекратили и тази практика, тъй като сметнали, че е твърде жестоко да дават напразни илюзии на изстрадалите малчугани. На осиновяване пък не се решили, защото били твърде заети с пътуванията, а и това щяло да им попречи да дават средства за повече деца накуп в домовете.

Пред медиите пък започнали да оправдават липсата на наследници с кариерата си, само и само да не разкрият страховитото пророчество на Ванга. Катя била толкова ужасена от пророчеството на петричката ясновидка, че не искала дори да говори за него. Вместо това ритонци и до днес обясняват в интервюта, че нямат деца заради музиката.

"Много време отлагахме, всеки човек си мисли, че все има време. А те тия неща не се отлагат. Не е било по здравословни причини. Напротив, толкова бяхме забързани, и до днес сме в постоянна борба. Егоистично звучи, защото здрави и прави, а останахме без деца. Мислехме си, че сме вечни. Колкото и да искам да се оправдая, няма оправдание. Нямахме и подкрепа за гледане от родителите. Цял живот се борим сами. И в тая борба не намерихме време", обясняват Катя и Здравко по темата.

Извън личния си живот дуетът често се замесва в скандали. Във "ВИП Брадър“ се показаха в доста лоша светлина, особено Здравко. Изпокараха се с Кичка Бодурова. После и с Георги Христов, а преди дни се отрекоха и от дългогодишния си приятел Филип Киркоров.

"Не сме канили Филип Киркоров да пее с нас в НДК - така Катя и Здравко отрекоха информацията, която самите те разпространиха още преди дни, че руската звезда, подкрепяща режима и войната на Владимир Путин в Украйна, ще се присъедини към тях на сцената. Киркоров покани собствените си фенове у нас на концерта на ритонците, а информацията бе разпространена мълниеносно - без уточнение, че певецът с български паспорт изобщо няма да пее, а само рекламира изявата на изпълнителите на "Джалма“. "Радвам се, че аз - Филип Киркоров, мога да ви поканя на най-новото им шоу. Не пропускайте този празник, ще бъде страхотно“, гласеше анонсът. Оказва се обаче, че Киркоров е настоял да запише промото със собствения си глас. И така у публиката останало впечатление, че и той ще пее с Катя и Здравко, оправдаха се те.

"Той беше тук за 4 дни по негови си работи и да се видим. Влиза с нас в студиото и каза: "Много ми е интересно". А анонсите ни ги записва Драго Драганов и Филип казва: "Не, аз ще го запиша". И Катя му казва, че говори с акцент и не на чист български, но той: "Не, ще се постарая". И така на шега и майтап го записа. Това е по-скоро един шарж", коментира ритонецът.

Всъщност на всички стана ясно, че изпълнителите на "Елате ни на гости“ се уплашиха от разразилия се скандал с предстоящия им концерт в зала 1 на НДК и това, че срещу тях се готвеше "атентат“ с домати и яйца, заради путиниста Киркоров. Катя и Здравко решиха да замажат положението и да се оправдаят, че не са канили дружката си и той няма да се появи в зала 1 на НДК по повод концерта им за 45 години на сцената.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: