ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Какви данни изисква от нас betway при регистрация
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 15:00 / 08.04.2022Коментари (0)1219
©
Най-новият онлайн букмейкър в България – Бетуей, вече има лиценз от НАП и може да оперира на нашия пазар. Това е страхотна новина, защото с още един бетинг сайт конкуренцията вече се засилва стремглаво, а така в крайна сметка печелят клиентите. Различните компании се опитват да привлекат колкото се може повече потребители с по-атрактивни оферти и бонусни предложения.

Британският бранд е добре познат в цял свят с дългогодишната си коректност и лоялност към своите клиенти. Вашата регистрация BetWay става само с няколко клика – всичко е много просто и лесно, но в следващите редове ще разгледаме по-подробно какво точно се изисква в процеса.

За да започнете, първо отворете сайта или мобилното приложение и натиснете бутона "регистрация“. Така пред вас ще се появят няколко полета, в които да попълните потребителското си име, а и сега е моментът да си измислите надеждна парола. В името на сигурността гледайте тя да не е проста комбинация от цифри или пък името на любимия ви отбор. Идеята е никой освен вас да няма достъп до игралния ви профил, за да не се стига до инциденти. След като сте измислили сигурна парола, вероятно ще забележите, че има едно поле, в което се изисква код за регистрация. Ако нямате такъв, не се притеснявайте, той не е задължителен.

Така стигаме до етапа, в който потвърждавате, че сте пълнолетен български гражданин и се съгласявате с общите условия на сайта. Процедурата е стандартна при всяка нова регистрация в интернет пространството. Можете да отбележите дали искате да получавате най-новите промоции и последните новини за букмейкъра. Ако не желаете, то не маркирайте това поле.

След това ще трябва да попълните вашите лични данни. Въведете трите си имена, мобилния си номер, гражданство, ЕГН, ден – месец – година на раждане, дали искате сметката ви да е в български лева, вашият адрес и страна. От Бетуей гарантират за стриктното спазване на всички закони и че няма никаква вероятност личните ви данни да бъдат използвани от трети лица. Няма никакво място за притеснение, защото те са само и единствено с цел верификация, че именно вие управлявате този акаунт. Случвало се е в миналото да има опити за злоупотреба с ценна информация на друг човек, а и някой клиент да пожелае да се възползва отново от началните бонуси и така да направи профил на свой роднина, което е в разрез с допустимото. Личната информация се съхранява строго и конфиденциално.

Така стигате до полето, в което избирате дали вашият начален бонус да е за спорт или за казино. Той е в размер на 200 лева и се получава еднократно, като 100% от вашия депозит. Преди да изберете първо се запознайте добре с условията за превъртане и рестрикциите, които възлизат в правилата.

Запомнете, че създаването на акаунт в бетинг компания се извършва лично и няма как да имате повече от един игрален профил. Това е против правилата на абсолютно всички сайтове за залози в интернет и е недопустимо. Затова се уверете, че сте въвели личните си данни вярно и коректно.

В случай, че забравите вашето потребителско име или парола пък, то има и процедура по тяхното връщане. От компанията ще ви помогнат да възстановите данните си за вход.

Цялата регистрация на Бутуей е много лесна и бърза. Няма да ви отнеме повече от няколко минути. Верификацията също е улеснена и така много скоро ще можете да изтеглите своите първи печалби от най-новия букмейкър в България.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: