Изрична забрана за морски дарове и спагети в кралския двор на Уилям и Кейт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:32 / 21.02.2024
3242
В някои отношения има смисъл кралското семейство да следва строги правила. Например, вземете докладваното ограничение за забрана на селфита. От една страна, всички правят селфита и защо и Кейт Мидълтън да не качи новата си прическа в Instagram. От друга страна обаче, това е семейство, което трябва да представлява културните и благороднически ценности на Англия, така че наистина ли искаме да видим кралските особи да публикуват селфита от различни места?

Има обаче някои кралски ограничения, които изглеждат почти невъзможни за спазване. Според интервю в Telegraph с бивш дворцов готвач Дарън Макгрейди, като станете принцеса можете да целунете въглехидратите за сбогом.

Макгрейди каза пред изданието, че когато става въпрос за забрана за ядене на определени храни на обществени места, като миди и гъши дроб, ограничението съществува, защото те са твърде "рискови“. Докато някои членове на семейството не спазват стриктно това правило, то всъщност е превантивна мярка, за да се гарантира, че никой няма да се сблъска с неприятен случай на хранително отравяне.

Но тогава Макгрейди, който беше главен готвач в Бъкингамския дворец от 1982 до 1993 г., хвърли тази бомба: "Без картофи, ориз или паста за вечеря.“ Сега напълно разбирам защо Меган Маркъл не можа да се справи с напрежението. Без паста?! 

За щастие, Макгрейди уточнява, че това правило е по-скоро за това какво да се сервира, когато кралицата  вечеряла със семейството.

А Yahoo Sport ни припомня и клип от участието на Камила в MasterChef Australia, когато тя беше попитана какво липсва на кралската маса. "Мразя да казвам това, но чесънът. Чесънът е не-не.“ Това също би било трудно за следване.

Въпреки че очевидно не всички следват стриктното правило без паста, без чесън. Любимата храна на принц Джордж всъщност е паста карбонара, пише businessnovinite.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6601):
31.05.2024 Болестите, които ни "пазят" работното място
31.05.2024 Бг Барбито всеки месец си слага хиалурон
31.05.2024 Край на спекулациите: Снимки разкриват разделени ли са Бен Афлек и Дженифър Лопес
31.05.2024 И Ергенът Евгени се подигра на Алек
31.05.2024 Той е любовта на живота й, а след трагичната му смърт тя обръща света на модата завинаги
31.05.2024 Доналд Тръмп поиска спиране на филм с Мария Бакалова
Още новини от Любопитни новини:
Българин е специален гост в дома на Филип Плейн
Коментар за гафа на Цветанка Ризова: Корпоративните шефове ще тър...
Нова присъда за Мадона
Странна миризма около имението на Меган и Хари в Калифорния
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).