Изненадващо тя обяви, че приключва музикалната си кариера

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:56 / 04.01.2024
3221
Селена Гомес изглежда е готова да постави музикалната си кариера на пауза за постоянно.

Носителката на Грами, която започна да издава музика след участието си в любимия сериал на Disney Channel "Магьосниците от Уейвърли Плейс" (Wizards of Waverly Place), посочи, че може да издаде само още един албум, преди да се оттегли от музиката, за да се съсредоточи единствено върху своята филмова и телевизионна кариера.

"Колкото повече остарявам, толкова повече си казвам "Искам да намеря нещо, на което просто да се спра", обясни Гомес в предстоящ епизод на подкаста SmartLess, според сп. Rolling Stone. "Чувствам, че имам още един албум в себе си, но вероятно бих избрала актьорството“.

Когато водещите на подкаста Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет казаха на Гомес, че не е нужно непременно да избира между двете страсти, тя отговори: "Прави сте, но искам да ми е по-спокойно, защото съм уморена".

Гомес прави първата си телевизионна изява, когато е на 10 години в детския телевизионен сериал Barney & Friends. В годините след това тя участва като Алекс в Wizards of Waverly Place, озвучава Мейвис във филмовата поредица "Хотел Трансилвания" и става част от любимото на всички подкаст трио в наградения с "Еми" сериал "Убийства в сградата" (Only Murders in the Building) – всичко това, докато едновременно се впуска в две турнета и записва множество студийни албуми, сингли и музикални видеоклипове. Миналия август звездата пусна нова песен, озаглавена "Single Soon".

Но жонглирането между двете кариери е имало ефект върху нейното здраве, сподели Гомес. "Отидох в психиатричен институт и отмених едно от турнетата си“, каза тя. "Просто ми дойде в повече, защото обичам да работя и това ме разсейва от лошите неща“.

Освен това тя отбеляза, че ролята й в Wizards of Waverly Place била причината да се захване с пеене изобщо, наричайки Дисни "машина“, която "насилствено изисква да знам как да пея, за да мога да изпея саундтрака на филма".

"Исках да бъда актриса, никога не съм възнамерявала да бъда певица на пълен работен ден, но очевидно това хоби се превърна в нещо друго“, продължи Гомес. "Не мисля, че съм най-добрата певица, но знам как да разказвам истории и ми харесва възможността да правя песни“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6378):
20.05.2024 Големи гласове идват в Пловдив
20.05.2024 Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев, а две румънки се вихрили на купон
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка в телевизията?
20.05.2024 Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Още новини от Любопитни новини:
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Празник е! Имане ден имат жени с интересни имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Ергенът се изложи много в ефира на bTV


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).