ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Христо Стоянов представя в Пловдив скандалната си книга за Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:48 / 17.04.2011Коментари (38)5032
©
Най-новата си книга "Другият В. Левски" ще представя в Пловдив от 17 април до 3 май писателят Христо Стоянов. През този период авторът ще раздава автографи всеки ден от 13.00 до 20.00 ч. в книжарница "Пингвините".

Писателят, който бе отлъчен от църквата заради "КОПЕЛЕТО - евангелие от Юда", и бе намразен от интелектуалците заради "До СтрасТбург и назад" и "Глутница за единаци", сега ни хвърля ръкавица с "Другият В. Левски". Книгата, която излезе от печат на 3 март т.г., разкрива различен образ на националната светиня Левски.

"Нашите икони са потънали в кръв. От очите на нашите икони тече кръв. И то не кръвта на враговете, а нашата кръв. Марко Кралевити е турският васал Марко Вълкашин, избил собствения си народ на Косово поле. Светинята Левски убива дете - четиринадесетгодишния ловешки калфа Иван. Майката на Левски пет години след това се хвърля в кладенеца на къщата в Карлово и се самоубива. Само тя ли не можа да прости това детеубийство?

Виним Народа, че от Търново до София не се е намерил никой да освободи Апостола, охраняван от няколко заптиета. Нима това не е всъщност присъдата на Народа за човек, убил дете?"

Ако в наши дни някой убие дете няма ли да излезем на улицата, за да искаме връщане на смъртната присъда? Ами ако това невинно дете е нашето дете? Дали родителите на убития Иванчо са поднасяли на 19 февруари венци пред паметника на Левски?

Издигайки подобни хора в култ говори за изкривена нация, смята скандално известният Христо СТОЯНОВ.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Христо стоянов е клозетен писател, бездарник, и подметколизец. Няма стил, няма слог, няма нищо, освен една елементарна грамотност, която е на ниво гимназист. Той е срам за Помаците, срам целия български народ. Мъчи се, тоя жалък плазмодий, да клевети големи имена в българската литература(изобщо големи имена в България), като си мисли, че по тоя начин ще "прихване" от тяхната известност, слава и талант, но няма как да стане - краставият помияр, дори и да обижда породистите кучета, че не са наистина породисти, той пак си остава крастав брадат ПОМИЯР.
+1
 
 
Тоя няма спирка. Иска му се да изпъкне, ама нещо май не му се отдава. Намерил кого да плюе. Явно безделието му поражда пороци!
+3
 
 
Добре се харчат от новите турски лири, виждам. Очаквам есе от "автора" за необходимостта от написването на нов български химн - циганска чалга по възможност с повече зурни и тъпани.
+4
 
 
Този завършен идиот така и не престана с евтинджос провокациите си! То не беше "Рязаният поп- из скритият живот на една помакиня", то не беше "Помашки рулетки", то не бяха какви ли не глупости, лъжи и провокации... Това не е писател, това е лайномет... лайномет, който не подбира средства, който не може по друг начин да привлече вниманието на обществото, освен като го уязви и унижи по подобен безпардонен начин! След всичките си безсмислени словоблудства, отново намери начин да привлече вниманието върху себе си, като плю върху най- чистия, най- таченият образ на Блгария... какво ли ще е следващото му извращение... може би ще продаде майка си!?!
+3
 
 
поредният олигофрен, който търси евтина популярност. въобще не трябва да му се обръща внимание.
+5
 
 
Не разбирате ли целта на този скандалджия? Не му пука за никой и за нищо търси само парите с преиначаването на фактите. Съществото Стоянов е класическа мижитурка и капиталопоклоник. Користна долна душичка. Колкото до Левски ако си мисли, че е открил топлата вода с това, че апостола е убил един невръстен предател, жестоко се лъже. Всеки, който се е интересувал от живота на Левски знае този факт за него. Понеже така нареченото дете е разпознало Апостола и е започнало да крещи на турците, че Левски е дошъл, тогава Апостола му запушва гнусната уста и го държи така докато опасността премине, обаче предателят вече е бил задушен. Това е цялата история за "детеубийството" извършено от Левски. Все пак хлапака е щял да издаде цялата организация, цялото ВРО, а тя е градена с години и е имала хилади ятаци и комити. Не му прави чест на тоя микроб Стоянов да плюе така по Апостола и да изтъква единствения му минус, като основното, което е вършил.
+1
 
 
не се притесняваите г-да това е само блъв някой иска да се подиграе с нас.но се замислете сериозно.щом сме приели някой найстина за светиня трябва да го праним докрай.и пак се замислете дали ако ВАСИЛ ЛЕВСКИ-ДЯКОНА не го бяха обесили турците дали стефан стамболов който е бил търгаш на коне по онова време дали той нямаше да обеси ДЯКОНА.
-2
 
 
Монетата винаги има две страни. Наистина, няма съвършен във всяко отношение човек, Левки също не е бил такъв. Факт е, че е извършил това убийство. Дали е можел да не го направи - не е ясно, но се е разкайвал за стореното. Щом някой се разкайва за нещо, значи е можел да го избегне... В крайна сметка някой чужденец в миналото беше казал, че българите са достатъчно цивилизовани, за да нямат нужда от герои. Нека не превръщаме Левски в някаква икона, с която да замазваме нашата некадърност и лицемерие! По-добре е да се концентрираме върху многото ни съвременни проблеми. Що се отнася до истината в случая - тя вероятно е някъде по средата...
+6
 
 
Поредният продал се за пари и някаква известност. Всичко обаче се връща!
+8
 
 
Интерпретации от мухльо !! Аутсайдер, който търси скандала за да се заговори малко за него!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Бюджет 2024
Детско-юношески футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: