Хиляди фенове се забавляваха на концерта на "Респект"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:21 / 05.06.2011
1504
Хиляди фенове се забавляваха с часове на концерта на рапърите от "Респект". Той започна с песента "Друга нагласа", която се изкачи в класациите на МТВ, изпълнена от създателите на рап групата Цецо и Крум.

Заедно с хип-хоп изпълнителите на сцената пяха Дичо, Lady B, Nasio, Vessy Boneva, Боряна Бонева-Буба и Richard Mantarliev Band. Те също уважиха 11-я рожден ден на "Респект". Най-върлите фенове бяха на една ръка разстояние пред рапърите по време на целия концерт и ги подкрепяха, като пееха заедно с тях.

По време на концерта беше изпълнена и песента, която тази седмица с сдоби с видео към нея - "Internationally Known".
Видеото придоби скандална слава, защото в него участва рапърът Beast aka Hank McCoy от група "Suspect" от Канада, осъден за убийство на свой музикален партньор.

Тази година на концерта на "Респект" в пловдивската зала "Олимпиада" се събраха близо два пъти повече фенове от миналата година, което зарадва изпълнителите.

Реално от днес рапърите започват нов период в своята кариера. Те ще имат повече време да се занимават с музика и да създават още нови парчета, защото организационната част поемат продуцентите от "Спектрум Ивент Ейджънси".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).