ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Големи материални успехи за една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 17.09.2020Коментари (0)10501
©
Дневен хороскоп за четвъртък, 17.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Бъдете сдържани в този ден и не се поддавайте на примамливи делови предложения, обещаващи ви бърза печалба, която може да е и загуба. Не се знае какво и как ще плащате след това. Общувате без желание. При провеждане на делови разговори е естествено да не постигнете желаните резултати. Не рискувайте с необмислени начинания. Не бъдете агресивни към партньора си, ако ви е засегнал, защото може причината да е във вас. Сексът, свързан с изневяра е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

ТЕЛЕЦ

Прекалената ви емоционалност и чувствителност към всичко може да ви навреди в днешния ден. Бъдете готови за сблъсък с конкурентите си на работното място. Деловите срещи ще ви донесат подкрепа и удовлетворение. Днес ви е трудно да разрешите сами сериозните професионални проблеми, с които са ви натоварили. В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря, чаша хубаво вино и приятни интимни разговори.

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност да осъществите нови делови запознанства, които ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни личности. Може да не ви е необходима сега, но е добре да знаете, че я получавате. Не се впечатлявайте от трудностите на работното място, защото са без значение и не заслужават вниманието ви. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора. Не си позволявайте по-бурен секс, ако имате до себе си партньори, родени в Риби или Везни. Ще ги отблъснете.

РАК 

Днес сте изцяло във властта на настъпващите промени. Не прекалявайте с желанието си да постигнете целите си за един ден, защото ще се преуморите и след това дълго ще се възстановявате. С упорството си на работното място изнервяте обстановката и рискувате да се провалите. Не пътувайте. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

ЛЪВ 

Ще се сдобиете с информация, свързана с хора, които са ви засегнали. На работното място не давайте знак, че знаете какви интриги са се опитали да създадат помежду си, защото не ви засягат. Използвайте възможността за нови запознанства и обмислете пътувания извън страната, които ще разкрият пред вас нови хоризонти, за да получите висока оценка и уважение. Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове.

ДЕВА

Днес сте с лошо настроение, причинено от обида, която не успявате да преглътнете и е причина да сте с наранено его и занижено самочувствие. Разправията с колегите ви е гарантирана, ако не сте компромисни. Задълбочаването в задачите на работното място и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех. Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

ВЕЗНИ 

Ще имате успехи в материално отношение, които са причина за апетити към парите ви. Не се поддавайте на желанието си да блеснете с инвестиции или участие в хазартни игри.  Предпазвайте се от кражби на имущество, а също и от финансови загуби. Обадете се на ваши съседи да нагледат дома ви, ако пътувате за по-дълго време. Неприятели могат да съсипят изцяло хармонията в личния ви живот. Ще ви ласкаят и ухажват, докато  отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

СКОРПИОН

Предстои ви неблагоприятен ден, заради опити да ви провокират, които естествено създават и конфликти. Не е изключено да изяснявате отношенията си с хората от вашето делово обкръжение. Не пътувайте. Възможен е сблъсък с грубост, заради нечии некоректни отношения. Въздържайте се от натоварване с чужда работа. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща, ако не сте семейни и с изясняване на чувствата ви с любимите ви хора, ако сте обвързани. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви ден, в който трябва да сте отговорни на работното си място и да се справите с трудностите сами. Вечерта си дайте заслужена почивка и въведете ред в дома си. При възможност отложете важните се делови срещи. Стабилизирайте постигнатите професионални успехи. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас, но се страхуват да не ги отблъснете неочаквано и болезнено. Не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс. 

КОЗИРОГ

Успявате в начинанията си, дейни сте и ако не си навредите сами с погрешно решение всичко планирано за деня се реализира според очакванията ви дори и може да ги надхвърли. Не са изключени загуби, ако забравите да бъдете предпазливи. Опитайте се отложите деловите срещи. Начинанията няма да ви донесат успех. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Странно защо сте така чувствителни към всяка дума, която чувате у дома. Рискувате да отблъснете любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ

Творческото отношение към работата ви е единствената възможност да разчупите рутината, която дразни колегите ви в този ден.  Обмислете и обсъдете новите си идеи, които може да им вдъхнат кураж, че имате перспективни възможности с нови проекти. Приходите са достатъчна причина за добро настроение, което ще компенсира натрупаното напрежение. Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор. 

РИБИ

Днес сте спокойни и ще успеете да възвърнете увереността си във вашите възможности на работното място. Вие сте господарите на положението и трудно могат да попречат на работата ви. Не рискувайте. Денят не позволява подписване на договори. Не рискувайте, дори и ако сложите друга дата. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството, ако не прекратите страничните си увлечения. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: