Гатьо: Пич, ще ти счупя зъбите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:11 / 28.02.2024
3230
Отборът на жените се провали в седмичното кулинарно изпитание с караваните на Hell’s Kitchen.

Те не успяха да победят мъжете в съревнованието за приготвяне на перфектната баница на фестивала в село Световрачене. Загубата на дамите означава, че ще прекарат седмица, лишена от удобства и лични вещи. Победата на мъжете значително повдигна духа и настроението в отбора им. Те най-накрая получиха багажа и личните си принадлежности обратно. Въпреки еуфорията обаче мъжете не успяха да победят звездния отбор. Двата тима имаха задача да приготвят любимата си закуска от детството. Златните блеснаха с рецепти, вдъхновени от техните баби и майки, и се спасиха от елиминация.

Изпитанието не мина без напрежение между златните и сините. Младият хоби готвач Керан, завършил класически балет в Националното училище за танцови изкуства, провокира бившия командос от “Игри на волята" Пеньо Гатевски - Гатьо. Керан използва обръщението “амазонка", което събуди у Гатьо неприятни спомени за най-тежкия момент от участието му в екстремното риалити. В кухнята се наложи да влезе шеф Виктор Ангелов, който въдвори ред. Зрителите избесняха заради неколегиалното поведение на бившия командос, който няма чувство за хумор и непрекъснато агресира.

"По-скоро се чудя как от СЕМ не са ви свалили предаването още? Достатъчно виждаме по улиците всеки ден такива примати, че ги пускате и по телевизията да агресират. Това ли е посланието към обществото? Агресия?", пита зрител. "Ако беше мъж на място, не би се обидил, че го наричат "амазонка". Той сам си е виновен, че реагира така в Игри на волята и заради това го подиграват. Като знаеш колко струваш, то е все тая кой как те нарича. Отделно,че Амазонките са силни жени, не е като да са го сравнили в мижитурка", коментира друг. Всички обаче са категорични, че Гатьо трябва да напусне предаването час по-скоро.

В следващия епизод жените ще трябва да се явят на поправителен изпит, а представянето на част от тях силно ще разочарова шеф Ангелов. След вечерната резервацията обаче застрашени от елиминация ще има и от двата отбора. Кой ще е следващият кулинар, който ще напусне Кухнята на Ада?

Виж коментарите (0)

Още по темата (6601):
31.05.2024 Болестите, които ни "пазят" работното място
31.05.2024 Бг Барбито всеки месец си слага хиалурон
31.05.2024 Край на спекулациите: Снимки разкриват разделени ли са Бен Афлек и Дженифър Лопес
31.05.2024 И Ергенът Евгени се подигра на Алек
31.05.2024 Той е любовта на живота й, а след трагичната му смърт тя обръща света на модата завинаги
31.05.2024 Доналд Тръмп поиска спиране на филм с Мария Бакалова
Още новини от Любопитни новини:
Българин е специален гост в дома на Филип Плейн
Коментар за гафа на Цветанка Ризова: Корпоративните шефове ще тър...
Нова присъда за Мадона
Странна миризма около имението на Меган и Хари в Калифорния
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).