Гаф направи за смях известна компания за дамско бельо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:21 / 11.10.2015
6164
Моделите на Victoria's Secret, сочени за едни от най-красивите жени в света, станаха за смях след гаф на въпросната марка.

Компанията за дамско бельо понесе сериозни критики, след като публикува непрофесионално обработена снимка на своя манекенка.

Фотошопът й изигра лоша шега: на рекламата се вижда красавица в гръб, облечена само с чорапи и оскъдни бикини. Поради недоглеждане обаче лявата половина на дупето й е по-слаба от дясната. 

Подобни критики отнесе и реклама на британския козметичен гигант Lush с участието на plus-size модели. Потребителите в Австралия определиха кампанията като "чиста порнография" и изпратиха жалба до Националния съвет по стандартите. 

Идеята е, че голи дебеланки рекламират сапун с посланието "опаковката е без значение", важно е да си натурален. Ефектът обаче се оказа обратен и маркетолозите отнесоха куп критики.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Троен годеж в Hell's kitchen
Марина Стоименова: Гледам го и не мога да го осъзная
34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов
Алекс Гърдева: Бони показа много подлост и наглост!
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо...
Ползите от женското биле са неизборими


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).