Египтянин крил години второ семейство в гаража

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:16 / 03.11.2015
2823
Египтянин, живеещ в италианския град Монца, имал две семейства, като второто живеело в гаража.

Подземният гараж с площ 15 кв.м се намирал непосредствено под дома на семейство номер 1. В него живеели тайната втора съпруга заедно с трите деца - тя на 33 години., а хлапетата съответно на 3, 7 и 9 години.

Полицията разкрила схемата случайно. Първата съпруга на египтянина, с когото били разделени, звъннала в управлението, за да се оплаче, че мъжът й се приближава по улицата въпреки съдебното забранително разпореждане. Когато полицаите пристигнали, мъжът им обяснил, че идва не при първото си, а при второто си семейство.

Смаяните полицаи поискали от мъжа да им покаже къде живее въпросното второ семейство. Египтянинът бил взел гаража под наем, като собственичката му и идея си нямала за какво се използва. По уверенията на втората съпруга тя и децата живеели в него доброволно - поради липса на друго жилище.

На двойният съпруг все пак били предявени обвинения в нарушение на съдебната забрана. Понастоящем се проверява дали той има официален брак с втората си жена. Ако се окаже, че е така, египтянинът ще бъде обвинен в двуженство, тъй като с първата си съпруга той няма развод.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Карбовски за финала на "Ергенът": Две булки чакат, а той си избра...
Шеф Токев: В затвора готвех боб чорба 3-4 пъти седмично. С внучка...
Медиите ги обявиха за новата звездна двойка
Мария Бакалова издаде повече за превъплъщението си като Ивана Тръ...
Клубът на супербогатите с общо 2,2 трлн. долара


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).