Драстична промяна на Тони Димитрова след отслабването

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:46 / 11.02.2024
7657
Плуване и гладуване стягат естрадната легенда Тони Димитрова. Изпълнителката на "Ах, морето" продължава да е във форма на 61 години и отново е на гребена на вълната с новата си песен заедно с Христо Стоичков и братя Аргирови. Певицата не крие, че дълги години се е борила с излишните килограми. Димитрова започва кариерата си в ресторант, като в началото нейните роднини са твърдо против, тъй като според тях нямала необходимата визия. Една нейна братовчедка дори почти успява да я откаже.

"Ама, как бе, кака, как артистка и певица? Те трябва да са много красиви!" Може би тогава ми отскубнаха няколко перца от крилете" - спомня си Тони.

Любимата певица на Бургас постепенно пробива на сцената и мнението на роднините рязко се сменя. Тогава Тони е доста пухкава, но през 2000 г. среща легендарната диетоложка д-р Людмила Емилова.

"Запознах се с нея, след като току-що бях родила - разказва Тони. Бях кръгла, не можеше да се разбере дали съм родила, или не. Емилова дойде и ме попита: "Искаш ли да помогна?". Килограмите ми тежаха ужасно. През 2004 г. казах: "Край!". Омръзна ми да съм дебела, да се обличам в черно, да се срамувам от външния си вид. Почнах да топя килограми при нея. Свалих 15-16 кила. Д-р Емилова ме научи да поддържам тялото си гъвкаво. Аз не мога да стана тънка като тръстика, яка съм, имам коремче. Нито гладуваното ми е сила, нито яденето."

Като истински морски човек Тони Димитрова обожава плуването. Певицата се хвърля във водата още от дете и това остава едно от нейните хобита за цял живот. Като малка певицата ходи на тренировки и се превръща в отлична плувкиня. Преди време Димитрова разкри, че плува по 102 дължини на басейн в Бургас няколко пъти в седмицата. Признанието й учуди дори професионалисти, но певицата уточни с усмивка, че тренира в хотелски басейн с дължина от 11 метра.

"Все пак изминавам над километър, а последните две обиколки плувам, без да дишам - казва изпълнителката. - В басейн е по-лесно, защото плувам и си засичам време. Състезавам се със себе си. А в морето вълните те отклоняват. Но нямам никакви проблеми да се накисна и там и често го правя."

Любимата певица на поколения българи е всепризнат майстор в кухнята и обича да си угажда, когато не гладува. Предпочита традиционна българска кухня и морска храна, а не засукани манджи. Тони вече няколко пъти участва в шоуто "Черешката на тортата", където се справи блестящо. Изпълнителката предпочита пържената риба и се гордее със своя специален сос.

"Обикновено пържа рибата, но интересното към нея е сосът скордаля, който правя - разказва Тони. - Той се приготвя от много чесън, сух хляб, орехи. Всичко това се стрива на каша, като се добавят зехтин, 3-4 лъжички кисело мляко, няколко капки оцет и това се разрежда с вода, за да стане рядка каша. Това е изключително добра добавка към рибата. В този сос може да се топят и калмари. Просто е уникален, прави се и без сметана и горчица."

Певицата с неповторим дрезгав глас има още няколко специалитета - капама с различни видове месо, агнешко, спаначени и картофени кюфтета, бисквитена торта. Тони готви още от дете и опитва да предаде майсторлъка на красивата си дъщеря Магдалена, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6380):
20.05.2024 Последно: Не са разделени!
20.05.2024 Хубава двойка официално се събра само 2 седмици след раздялата!
20.05.2024 Големи гласове идват в Пловдив
20.05.2024 Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев, а две румънки се вихрили на купон
Още новини от Любопитни новини:
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Празник е! Имане ден имат жени с интересни имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Ергенът се изложи много в ефира на bTV


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).