ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Днес романтиката остава на заден план за една зодия, предстои криза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:01 / 14.09.2020Коментари (0)3625
©
Дневен хороскоп за понеделник, 14.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Блестите в най-хубавата си светлина, ако не проявявате наивност и не позволявате да ви използват. Денят е идеален за обсъждане на възможността да започнете частен бизнес и за преглед на финансови документи, които предстои да подавате. Днес ви предстоят срещи с хора, които ще ви зарадват с комплименти, но с цел да извлекат някаква полза. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите облаги, приемете, че губите завинаги половинката си.

ТЕЛЕЦ

От сутринта сте заредени с оптимизъм. Усещането за сигурност се засилва и ви прави щастливи. Не се съмнявайте в искреността на колегите си. Новите запознанства са успешни. Всички делови партньори ви възприемат в благоприятна светлина. В материално отношение също се радвате на успехи. Не се колебайте да проведете разговор за изясняване на личните си отношения. Забравете за съмненията и не ревнувайте без причина. Единствения начин да приключите със съмненията си е да се отдадете на незабравими сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Прибързаността ви ще доведе до неуспехи в разговорите, свързани с пари. Не стройте фантастични кули от мечти и илюзорни картини и не градете нереални планове, които са неизпълними, губещи времето ви и без финансово покритие. Слезте на земята. Оценката ви трябва да е реална и да не скрива проблемите и грешките. Бъдете внимателни. Несемейните жени могат да намерят партньора си. Семейните жени ще предизвикат ревност. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот.

РАК

Проведете планираните делови разговори, дори и ако времето ви е по-малко от предвиденото. Бъдете толерантни към чуждото мнение и изслушвайте събеседника си. Ако се налага да обсъждате документи свързани с финанси или покупка на имоти, направете го в присъствието на адвокат и нотариус. Ако сте семейни, мили дами,  и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка в живота си.  Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно.

ЛЪВ

До обед се чувствате прекрасно и сте активни. Следобед ще ви изнервят неприятни новини, които ще развалят настроението ви, докато поправите грешките, допуснати от наши подчинени. Пригответе се за проблеми свързани с промени в работата. Конфликтът с ръководството е неизбежен. Планетите са благоприятно настроени към вас и могат да променят в положителна посока личният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на партньора си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

ДЕВА

Ще се сблъскате с агресия от непознати хора на работното място. Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете конфликтите. Отложете  разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и изясняването на отношения. Не са изключени неочаквани  разходи и финансови загуби. И днес сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

ВЕЗНИ 

Заемете се с рутинните си задължения, вместо да рискувате с начинания. Разсеяни сте. Предпазвайте се от грешки, които ще навредят и на колегите ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Денят не позволява инвестиции, ако не сте предвидили средствата отдавна и се налага да взимате кредит. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако веднага си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

СКОРПИОН

 

Радвате се на спокойствие и хармония, които позволяват да отхвърляте задачите си на работното място. Ще ви се отдаде възможност да откриете нови професионални сфери за изява, свързани с вашето образование. Прибързаността може да е повод за провал на замисленото в професионален план и да доведе до загуби, ако действате инатливо-импулсивно. Днес трябва да решите дали да продължите живота си с интимните си партньори. Преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате.

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви неприятни новини, свързани с отказ на ваши партньори да завършат своята част от обща задача, които ще развалят доброто ви настроение и ще занижат самочувствието ви.  Анализирайте действията си и преценявайте думите си. Деловите разговори са успешни. Не прекъсвайте събеседниците си. Няма да ви липсват и запознанства - делови и лични. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към партньора си. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща с новите си партньори, защото последствията ще бъдат необратими.

КОЗИРОГ

Денят е добър за равносметка на постигнатото и ще ви помогне да обмислите и планирате задачите си до края на месеца. Трудностите ще преодолявате с лекота. От значение за успеха ви е да анализирате събитията и да сте избрали правилно поведение спрямо хората около вас. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачната ви половинка.

ВОДОЛЕЙ

До обед сте много активни. Колегите ви са впечатлени и малко ви завиждат. За съжаление следобед ви очакват разочарования заради нечия некоректност, които ще провалят и намерението ви да си почивате. Предпазвайте се от пропуски и грешки, заради липсата на правилна оценка на хората, с които общувате. Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Не пропускайте да се отдадете на сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

РИБИ

Денят ви дарява спокойствие и засилва вашата увереност в знанията и уменията ви. Зареждате се с нови сили и активност на работното място. Изчакайте преди да вземете важни решения. Очаквайте развитие в материалните ви планове. От вас зависи дали ще изживеете положителни или отрицателни промени. Създайте хармония в интимните си отношения, дори и ако не сте семейни, а ако сте създали семейство, мили дами, бъдете мили с брачния си партньор. Ако трябва, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: