ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Денят не е добър за необмислени рискове за някои зодии
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 23.04.2020Коментари (0)5993
©
Дневен хороскоп за 23.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Внимавайте да не изречете думи, за които веднага да съжалите, няма как да заличите изреченото. Засиленият стремеж към материални придобивки превръща вашите колегите във ваши врагове. Бъдете сдържани в отношенията си с тях. Начинанията са успешни. Предприемайте предпазливо промените, за да не си навредите сами. Ядосали са ви ваши колеги. Вечерта рискувате да пренесете проблемите у дома, предизвиквайки разправии със семейството. Естествения изход от разправията е премълчаването и отказът от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ 

Ще ви се отрази добре пътуване, особено ако е свързано с вашия бизнес. Пригответе се да преодолеете незначителни трудности на работното място, които не пречат да стабилизирате финансовото си състояние. Не допускайте да ви измамят. Обрат във вашата кариера и ще ви помогне да постигнете поставената професионална цел. Като се приберете у дома след работа се отдайте на разговори със семейството си или ако не се го създали с любимия. Не ги занимавайте със странични дразнители Сексът ще ви донесе очакваното и желано удоволствие.

БЛИЗНАЦИ

Не играйте роля, за да завладеете някого или да ви допуснат до мястото, което ви привлича. Когато свалите маската може да се окажете отхвърлени от вашата среда. Бъдете самите себе си. Бъдете умерено щедри и благоразумни, за да избегнете последващи финансови загуби. Отложете деловите разговори. Внимавайте със запознанствата през целея ден. Несемейните жени ще срещнат привидно подходящия партньор, но разочарованието може да дойде когато осъзнаят разликата в интелекта. Не допускайте прибързани сексуални контакти.

РАК

Избягвайте запознанствата. Завист заради успехите ви, бликнала във вашите неприятели няма да липсва и днес. Не се впечатлявайте, за да си спестите ненужните разправи, от които нямате полза. Не рискувайте. Денят не е добър за обсъждане на нови назначения, дори и ако се налага да сте на работното си място. Романтичната среща с любимия, ще ви помогне да се разтоварите от напрежението, което не беше малко през този ден. Не пропускайте приятните сексуални изживявания, които са допълнителен енергиен източник.

ЛЪВ

Сутринта вашите началници са ви се доверили и сте натоварени с достатъчно отговорни задачи, които отхвърляте с лекота. В края на деня ще се почувствате уморени и отпаднали, заради напрежението на работното място. Имате възможност да стабилизирате отношенията си с нови делови партньори. Вашата импулсивност в действията може да се отрази неблагоприятно на отношенията с близките ви. Не пропускайте да се отдадете на сексуални мигове, въпреки че вечерта ще бъдете уморени и отпаднали от напрежението през деня.

ДЕВА

Преговорите, които провеждате ще ви осигурят успех и отлични приходи. Вашите колеги завиждат на постиженията ви. Вместо да се притеснявате от коментарите им се заемете със задълженията си. Не отказвайте полезно делово сътрудничество. Помощта на влиятелни хора също е добре да не отказвате. Вечерта ви очаква романтична среща. Не създавайте повод за нови конфликти с интимния ви партньор. Постарайте се да разберете, че той се бори за вас, но дълбоко в душата си и със себе си и няма желание за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Постоянно ще ви вменяват вина, за да приемете да помогнете на ваш роднина, който иска да започне бизнес, но видите ли, с вашите пари. Не давайте заем и не допускайте да ви изнудват, защото скоро ще съжалявате. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не обещавайте заеми, за да избегнете финансовите проблеми. Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

СТРЕЛЕЦ

Вашите планове може да се объркат заради некоректното отношение на ваш колега. Вие сте тези, които е редно да блокирате опитите да нарушат спокойната ви работа, за да не се разминете с успеха. Деловите разговори са проблемни, ако непрекъснато прекъсвате събеседниците си или ако ви безпокоят ваши колеги, които нарочно търсят за какво да ви питат. Ще се радвате на идеални отношения с човек от противоположния пол. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион.

КОЗИРОГ

Успехът е с вас през целия ден. На работното място срещате трудности, които сте в състояние да преодолеете и да се справите със задълженията си. Не споделяйте с никого плановете си, ако развивате собствен бизнес. Време е да разберете, че сте по-силни, когато премълчавате плановете си, защото така няма как да ви навредят. Вечерта се усамотете в дома си. Откажете се от романтичните срещи, защото сте изнервени. Сексът трябва да остане на втори план, ако можете да обясните на интимния си партньор защо сте напрегнати и какво е психическото ви състояние.

ВОДОЛЕЙ

Досадно раздразнителни и капризни сте, въпреки че успехът може да ви споходи още до обед. Притъпете желанието си да се противопоставяте на вашите колеги. Въпреки трудностите, имате възможност да реализирате всичките си планове. Дайте всичко от себе си, за да пожънете мечтаният професионален успех и признание. Вечерта имате възможност да изясните недоразуменията в личния си живот, дори и да не ви се иска да го сторите, но така няма да отдалечавате постоянно мига на яснотата, която е важна за вашите отношения. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими романтични мигове, а сексът ще ви подейства разтоварващо.

РИБИ

Денят е благоприятен за всички, които се занимават със застрахователен бизнес. Не пропускайте да се възползвате от поднесеното ви делово предложение. Общувате с лекота. Проведете планираните разговори. Ще получите заслужено признание. Не налагайте волята си с инат и агресия. Осъществете нови запознанства, които ще ви обогатят с приятни изживявания. Несемейните ще срещнат мечтания партньор. Семейните жени, въпреки че са впечатлени от новите си познати да не изневеряват. Сексът ще ви зареди с нови сили.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: