Дарина Павлова с нов ухажор в града на влюбените

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:31 / 12.02.2024
4705
Бизнесдамата Дарина Павлова показа нов ухажор, който бе неин партньор на бала на дождовете на венецианския карнавал. Дож на Венеция е титла на изборния държавен глава там в продължение на повече от десет века. Нашата красавица участва във всяка от вечерите на бала, който продължава до 13 февруари и е съпътстван със стотици събития в чест на прочутия венецианец Марко Поло.

С пищна златиста рокля, бели пера, много грим и бижута Дарина се снима със симпатичния мъж на средна възраст, който също бе облечен в костюм на дожд от 1032 година. През цялото време на бала господинът не изпускаше от очи Мадам Мулти, като с тях на дълга маса имаше още десетки двойки, също облечени в костюми и маски.

Дарина всяка година е на венецианския карнавал и винаги си купува рокли, маски и шапки за спомен от града. В нейната компания и тази година е бившият й секретар Сандро Рубини, но той не е мъжът, който я придружава през всичките дни на събитието.

Карнавалът бе "разпръснат" и тази година из целия град, но също и из островите около Венеция, из централните площади, по улиците и в местните театри.

Голямо впечатление на Мис Казанлък Дарина Павлова направи театрална постановка с талантливите актьори, които се превъплътиха в образа на Марко Поло: Танкреди Блу Сила и Гаетано Руоко Гуаданьо. Освен тях в спектакъла участваха и танцьори от трупа за източни танци.

Тъй като по време на периода на венецианския карнавал настъпи китайската нова година, до вторник събитията продължават с шествия под наслова "Магията на Китай".

В Италия Дарина Павлова официално е сама, но десетките приятели, с които се снима в компания, показват, че Мадам Мулти не скучае.

Малко след като приключи фестивала във Венеция, Мадам Мулти ще гостува на Венцислава Павлова, първата дъщеря на покойния Илия Павлов в Дубай по повод поредния рожден ден на внучката си. Алба Микнас става на 7 години в края на март и семейството отново ще се събере за ЧРД, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6636):
02.06.2024 Петър Дочев тръгнал за питие и се оказал за три дни в Сърбия
02.06.2024 Лили Иванова отслабна видимо
02.06.2024 Мария Игнатова сама в Гърция
02.06.2024 Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
02.06.2024 На 93 той каза заветното "Да" за пети път
02.06.2024 Алек "Ергенът" не бил никакъв милионер?
Още новини от Любопитни новини:
Най-откровеното интервю на Андре Токев
Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Снимат една от най-големите италиански продукции в България
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев
Писателят Димитър Калбуров за баща си: Живеехме заедно, а не си г...
Най-после: Ненчо Балабанов и Катрин показаха прекрасната си дъщер...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).