Alex & 4Give дебютираха в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:27 / 12.06.2011
2609
Снощи за първи път на пловдивска сцена се изяви една от приятните изненади на музикалния хоризонт - бандата Alex & 4Give. Създадената през февруари 2010 формация набира бързо популярност, като дебютния им сингъл "Сутрин" е в ефира на водещи радиостанции и БГ класации от няколко месеца.

За своите почитатели, изпълнили клуб Полинеро, групата се представи с авторски сет с елементи от музикални течения като джаз, поп и рок. Alex &4Give изпълниха най-новия си хит "Можем ли", който се очаква да дебютира тази седмица на музикалния пазар. Освен чисто българските песни като "Ти ме спаси" и "Любовта ти", бандата "заби" няколко собствени парчета на английски език като "I miss you", както и няколко доста сполучливи кавъра, сред които се открои "Love Foolosophy", в оригинал на Jamiroquai. Песента която грабна сърцата на пловдивската публика бе "Щастлив", която най-вероятно ще е хит в първия студиен проект на групата, който очакват да се появи на пазара през следващата година.

Звездата на Alex & 4Give безспорно е вокала Александра Жекова. Двадесет и една годишната софиянка с неповторим глас остави доста топли чувства в сърцата на феновете с непринудено поведение и сияеща усмивка. В компанията на страхотните музиканти Тони Златанов - пиано и вокал, Емануил Тотев - китара, Мартин Стефанов - бас, Емил Пехливанов - барабани, бандата направи повече от сполучлив дебют на пловдивска сцена.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).