ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Гражданското общество почервеняло. Откога?
Автор: Любомир Минчев 17:19 / 22.02.2019Коментари (5)11797
©
Надуват ни главите червените тия дни, че БСП постигнала голяма победа. Накарала управляващите да преосмислят някои свои решения покрай изборния кодекс.  А Кирил Добрев съвсем "скромно“ отбелязва, че това не е победа на БСП, а на гражданското общество. То така поискало, а партията само изпълнила желанията му. Тази мила и добра партия, която чула зов за помощ и откликнала.

Айде, де! И откога гражданското общество се е повлякло подир червените лъжци. Отгога е така почервеняло, та изобщо не сме забелязали. Това не е ли същото общество, което няколко пъти вече измете "спасителите“ от властта. И пак ще го направи, ако някои от тях се опитат отново да ни спасяват.

На Кирил Добрев, на Крум Зарков, на Иво Христов, на Сашо Симов и на всички болшевизирани елементи около Нинова много им се иска да са говорители на гражданското общество, което, според тях, така му писнало от модела на управление, че вече виждало реалността само в червено.

Боже, опази!  Това общество си мисли съвсем друго – никога повече червени спасители, още по-малко болшевики или националсоциалисти. Проучванията са категорични – 67 процента от българите са съпричастни към европейската интеграция, а това означава пълно отрицание на на рекомунизираща и болшевизираща се  БСП.

На Нинова, Добрев и Зарков може да помогнем, като поддържаме илюзията им, че са създали революционна обстановка и сме се записали за бойци в армията им. Така ще останат по-дълго в землянките, където се укриха след напускане на Народното събрание. И когато тихомълком изпълзят, да видят какво мисли за тях гражданското общество.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 23.02.2019 г.
+1
 
 
Ами така е. Червените накараха тиквите герберасти да проумеят, че новият изборен закон е пълна идиотия и е всичко друго, но не и стъпка напред към демокрацията. Авторът на статията трябваше да спомене и че корените и на червените и на герберастите са все в подземията на БКП. Разликата е, че едните не искат да си го признаят. А Иво Христов е в пъти по-мозък от примитивните Цветанов и Борисов. Факти.
-1
 
 
тоя кретеноид не беше ли фнуката на гошо тарабата :) ..... гледам дежурните социолози и соц агенции тръбят че процентите на герб и бсп са изравнени и че едва ли не червените боклуци имат превес ..... на изборите герб като тряснат отнво бсп с минимум 10 процента дори няма да си правя труда да гледам свинското лице на курнела как се обяснява по телевизора :)
+3
 
 
Ами така е. Както се казва "пред фактите и боговете мълчат". Най-големите кризи и най-голямата деградация на държавата се е случвала когато червените са управлявали. Жалко че хората са толкова късопаметни, че не помнят по-дълго от един мандат. Тъй както на всеки 50-тина години горе-долу една и съща общност от "учени" почват да плашат, че иде края на света (2000, 2001 и после 2012 година), тъй и червените мине се не мине 8 - 10 години и почват да пеят една и съща песен - че са алтернатива, че са месия и т.н.
+2
 
 
Те да започнат да ходят редовно на работа,не че са полезни с нещо,но къде го дават това , да не бачкаш и да ти дават повече от половината заплата,нагли комуняги.
+2
 
 
Към червените боклуци: Не сме платени, мразим ви безплатно
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: