Целувайте шмайзера на Альоша, но не закачайте Пловдив!

Автор: Любомир Минчев
Коментари (14)
16:12 / 25.01.2017
13468
Червената патриотарска атака за превземане на Пловдив се провали зрелищно в Апелативния съд вчера. Инициаторите на атаката - основни фигури на пловдивското Ветрило, изобретено преди последните местни избори, имаха идея тя да се превърне в цунами, което да разчисти терена за провалената конструкция БСП/ВМРО/НФСБ с любезното участие на ДСБ и отломки от ГЕРБ, укрили се в областната управа и Общинския съвет.

Тази компания заработи ударно преди кметските избори и неуморно продължава да се труди срещу Пловдив и за компрометирането на вота на пловдивчани. С наближаване на парламентарните избори от тях се очакват чудеса от глупости. Решени са с цената на всичко да оправдаят доверието на покровителите си.

След президентските избори тези хора се държат така, сякаш са им имплантирали нещо специално. Въпросът с имплантите съвсем не е за пренебрегване. Един австралиец беше поразен от мълния, когато се разхождал край басейна в новата си къща. Оказа се, че мълнията е привлечена от метални топчета, които господинът имлантирал в мъжкото си достойнство. Какъв късмет - точно когато му потръгнало в живота! Така и с патриотите и техните червени ятаци - не подозират каква беля могат да им докарат имплантите.

На последната общинска сесия те показаха най-новия си имлант - партийно самочувствие. Смятах, че то се движи в рамките на 3-10 процента, както показаха изборите, но се оказа, че гони стоте. Така приличат на фолкпевици, вкарали в бюста си повече силикон, отколкото може да побере.

Да не говорим за партийния тестостерон - направо блика от ушите им. Така, с новия си имплант, Слави Георгиев, хардлайнер на диверсантите в ОбС, направо поиска оставката на Иван Тотев - да не си играем на и.д кметове, надявайки се вероятно, че и Апелативният съд е от тяхната групировка. Така се държат тези диверсанти - все едно Пловдив им е длъжен за нещо, а не те на него.

Имплантирането на партийно самочувствие до нормите на Бойко Борисов не е по силите на всеки. Още по-малко на партийни палячовци, над които тегне големият провал от времето на тяхното управление на Пловдив. Сега отново са безнадеждно провалени - в ролята на саботьори.

Затова и на последната сесия Спас Гърневски питаше: Още ли има червени боклуци. От другата страна саботьорите отговаряха: Да видим какво ще говорите, когато ви свалят окончателно кмета. Ами трябва да им се говори същото: Носете си фланелките със Сталин и Путин, целувайте шмайзера на Альоша, но не закачайте Пловдив. Защото на два избора в последните шест години градът даде ясен знак на олигархичната дружинка от хора на Георги Гергов и Славчо Атанасов - не ви искаме!


Виж коментарите (14)

Още по темата (247):
27.01.2024 Правят зоологическата градина в Пловдив така, че животните да не страдат зад заграждения
20.12.2023 Пловдив кандидатства за техническа помощ за зоопарка
29.08.2023 Кметът: Зоологическата трябва да е на друго място заради новото жилищно строителство в района!
29.06.2023 Пловдив кандидатства за средства за зоологическата градина
14.02.2023 Пловдив остава без зоологическа градина
30.01.2023 Обсъдиха отпускането на много пари за два важни пловдивски проекта
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).