Жители на "Централен" за Стаменов: Не сме срещали досега кмет, който да говори толкова много с хората

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:13 / 19.10.2019
7362
Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и за кмет на район "Централен“ Георги Стаменов спечелиха адмирациите на жителите на бул. "Княгиня Мария Луиза“ № 32-36, след като повече от час разговаряха с тях и намериха решение на всеки от проблемите им. В срещата участваха и  народният представител Димитър Лазаров и претендентите за общински съветници Фиданка Кацарева, Александър Радев, Деница Чингарова и Тони Каменова.

Живеещите в квартала благодариха на Георги Стаменов за новите тротоари, осветление и наскоро изградения огромен паркинг зад блоковете на ул. "Гео Милев“. Желанието на всички присъстващи бе кафенето на бул. "Княгиня Мария Луиза“ до № 32-36, което е на общински терен, да заработи в най-скоро време.

"Във всеки от трите блока живеят по 44 семейства и откак затвориха заведението няма къде да се събираме“, обясниха жителите.

Георги Стаменов ги увери, че процедурата за отдаване под наем ще бъде задействана до края на годината, а до пролетта на следващата, кафенето ще има нов стопанин. Той допълни, че едно от условията за бъдещия наемател ще бъде да изгради нова детска площадка до заведението.

"Така ще има място и за по-възрастните хора от блоковете и за майките с деца“, отбеляза той и думите му бяха посрещнати с радост от присъстващите. Кандидатът на ГЕРБ за нов мандат за кмет на район "Централен“ Георги Стаменов обеща да съдейства и за поставянето на кофи за разделно събиране на отпадъците на бул. "Княгиня Мария Луиза“ 32 и на контейнер за смет до кръстовището на улиците "Богомил“ и "Сан Стефано“.

"Не съм срещал досега такъв кмет, който да си говори толкова много с хората, да ги изслушва така търпеливо и да им обяснява човешки по какъв начин и кога ще реши казусите им. Надявам се повече политици да са като Вас“, възкликна удивено жител на "Централен“. Той придружаваше съпругата си - млада майка, която сигнализира, че детските колички няма откъде да минат, заради автомобилите, паркирани до алеите на новия парк на бул. "Княгиня Мария Луиза“ и "Източен“. Стаменов посочи, че проблемът ще бъде решен до дни с монтирането на няколко анти паркинг съоръжения.

Гражданите благодариха за разбирането и пожелаха успех на вота на 27 октомври. На местните избори ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината за кмет, районен кмет и общински съветници.

Виж коментарите (2)

Още по темата (787):
07.02.2022 Беляшки се върна в община Пловдив
03.02.2022 Мирослав Беляшки: Не сме се карали с кмета, но ми е болно, че нещата не
вървят!
03.02.2022 Ексклузивно: Зико изгони началника на отдел "Канцелария на кмета и
протокол"!
09.12.2021 Съдът отхвърли жалбата срещу избора на Виктория Михайлова за кмет на
Калояново
25.11.2021 Мнение: Зико вече изцяло владее община Пловдив, заобиколен от послушковци
25.11.2021 Славчо Атанасов към Зико: Прекалено наведената поза в политиката не върши работа
Още новини от Национални новини:
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).