Задържаха шофьора на турския тир, причинил катастрофата с четирима загинали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:00 / 16.05.2021
3459
Задържаха водача на тир, причинил вчера тежка катастрофа с четири жертви и един ранен на международния път Е79 между Монтана и Видин. Пред Би Ти Ви 29-годишният шофьор на тежкотоварния камион обясни, че до инцидента се е стигнало заради поднасяне. Разследването за причините, довели до трагедията, се води от Окръжна прокуратура – Монтана.

Катастрофата става на прав и мокър участък, тежкотоварният камион с българска регистрация се завърта и блъска леката кола. Впоследствие в автомобилът се удря в движещия се зад нея камион с турска регистрация, така тя се озовава в преса между двата. В турския камион се блъска и цистерна с нафта, но щетите са минимални. Всички жертви са били в лекия автомобил. По първоначална информация жертвите бяха три.

Впоследствие стана ясно, че загиналите са четирима. Двама от загиналите са семейство от видинското село Ружинци – мъж на 62 и жена на 59 г. В колата са пътували и майка и дъщеря от Белоградчик, съответно на 46 и на 22 г. Всички загиват на място.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка
Мариана Кукушева: Това е най-големият великденски подарък за всич...
Радев с остра позиция за създаването на частна детска болница
Успокоиха ни за цените на агнешкото, яйцата и козунаците за Велик...
Йотова от Първомай с първи коментар за промените в закона за хаза...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).