Възстановиха движението през Кресненското дефиле след двете тежки катастрофи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:10 / 31.01.2020
2471
Възстановено е движението в едната лента на път I-1 /Е79/ Благоевград - Кулата в района на Кресненското дефиле. Трафикът се регулира от пътна полиция. Две тежки катастрофи блокираха международния път за Гърция рано тази сутрин. Два ТИР-а катастрофираха в Кресненското дефиле. Жертви и пострадали няма, но сутринта движението беше спряно и в двете посоки.

Инцидентът станал рано тази сутрин, когато тежкотоварен автомобил се завъртял и се ударил в крайпътния скат. Причината - шофьорът изгубил управление над камиона, след като едно от колелата му блокирало.

На мястото на катастрофата пристигна и собственичката на камиона. Тя била информирана още вчера, че автомобилът има технически проблем. След като видя разпиляната стока по пътното платно ѝ прилоша и се наложи да бъде закарана до спешен център.

Заради катастрофата в Кресненското дефиле останаха блокирани десетки автомобили, в много от тях имаше и малки деца. Наложи се екипи на Спешна помощ да превозват болни хора, които не могат да продължат пътуването си.

Много пътуващи за работа също останаха в колоната да чакат движението да бъде възстановено.

Обходният маршрут за граничния пункт "Кулата" е през Гоце Делчев и прохода Попови ливади, но пътят се удължава значително, пише още "БНТ".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).