ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Вижте какво предрече Алена за бъдещето на Борисов и изхода от протестите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 17.08.2020Коментари (0)46718
©
Ход след ход, премиерът Бойко Борисов се опитва да финтира протестиращите вече над месец в София и областните градове. Премиерът направи и рокада в правителството, но и тя не успокои недоволните. Полезни ли са ходовете на Борисов, ще донесе ли това или не успех на ГЕРБ на следващите избори, какви са орисани да са новите членове на кабинета, топастроложката Алена тълкува за "България Днес". По думите й Бойко Борисов е направил редица сериозни грешки през изминалия месец, които може да струват подкрепата към ГЕРБ дори от нейните симпатизанти.

"Беше ясно, че при правилни действия на премиера протестите ще затихнат по естествен път, но поне засега, неизвестно защо, той избра да тръгне по грешен път с надеждата съдбата за кой ли пореден път да му помогне и всичко да се размине с малко шумотевица, но лениво по отпускарски. При всичките позитивни астрологични предпоставки за управлението на ГЕРБ и премиера за приключване на успешен четиригодишен мандат този път последиците от неадекватното поведение на Бойко Борисов във връзка с протестите ще имат дългосрочни негативни последици за ГЕРБ", предупреждава Алена.

Според нея обявените на 15 юли правителствени рокади са направени на възможно най-неподходящите дати и за Борисов, и за министрите, и за държавата. "За него 15 юли е емоционален, разумът е потиснат, с което съгласно нумерологичните изчисления обвързвам и решението му, за което още сутринта на 16 юли вече е съжалил. Емоционалната грешка на премиера с поисканите оставки е хвърлен камък, не се връща, но хвърлен по ГЕРБ, правителството и България. Тези, които искат поне за три месеца служебно правителство, както и смяна на системата, приемат действието му като слабост и опит за задържане на властта на всяка цена. След това все по-реална се очертава астрологичната предпоставка ГЕРБ да не успее да състави правителство след следващите избори и да остане в опозиция", изчислява Алена. Според нея, Борисов е сбъркал и с датата, на която е обявил кои министри напускат правителството - 23 юли.

"Правилният ден за съобщението беше 22 юли, за да се гласуват новите министри на 23 юли, по-добър личен ден и за четиримата вместо най-неудачния 24 юли. Действията на премиера по време на протестите сякаш искат да ни подскажат, че за лидера на ГЕРБ победата на парламентарните избори е желана, но без шанс за съставяне на правителство. Както бях написала неотдавна, развитието на протестите или приключването им зависи от това кой от двойката близнаци в личността на Борисов ще надделее - дали държавникът Борисов или нерешителният, човеколюбив, състрадателен близнак. Е, държавникът се уплаши и скри от напористата, но рехава масовка, която трябваше да разгони и досега всичко да е приключило. Борисов обаче избра да толерира", разказва още за грешките на премиера топастроложката. По думите на Алена това дори активът на управляващите няма да преглътне.

"Това избирателите в София, дори и част от винаги гласуващите за ГЕРБ няма да му го простят. Ако премиерът е решил да приключва с политическата си кариера, добре, но да го направи с достойнство, за да бъде запомнен като достоен държавник, а не да се крие, защото настроените срещу него хора няма да гласуват за ГЕРБ на парламентарните избори и по този начин той унищожава партията си", предупреждава Алена. Тя е категорична, че с Борисов губи и БСП, тъй като недоволните не я включват в сметките си при евентуално управление.

"Оттук нататък Борисов няма полезен ход и пак ще разчита на чудо, но как ли ще го получи, след като позволи на протестиращите да омажат българският герб с яйца и домати. Държавникът не би го позволил", отсича Алена. Тя направи и анализ на всеки един от новите или преместени в друго ведомство министри.

Христо Терзийски ще съжалява

Христо Терзийски поема поста министър на вътрешните работа в своя житейски период на трудности, които има шанс да надмогва с помощта на рутината и натрупания опит, без гаранция, че ще успява, в лична година на промени заради другите компоненти - по-скоро негативни. Месецът на нова среда, въпреки че привидно му е добре позната, в ден на кармична разплата, но полага клетва в ден на емоции, ден на приключване, не на начало, колкото и кратко да е то. Съветвам го да не предприема промени в екипа на освободения министър, за да не се окаже обграден в неподходящи хора. Няма да му е лесно заради факта, че трябва да се подчинява на разпореждания, които не одобрява. След време ще съжали, че е поел поста, който е сринал авторитета му.

Постът ще разболее Лъчезар Борисов

Лъчезар Борисов поема поста министър на икономиката в свой период на глобални промени. Личната му година е емоционална, денят, в който поема поста, е обвързан с неподходящи познанства и неподходящи съветници, денят, в който полага клетва - с трудности, породени от странични фактори. Композитната карта на промяната разкрива, че ще бъде длъжен въпреки нерядкото си несъгласие да се подчинява на премиера, за да си спести драматични моменти заради непредвидени и ненужни емоционални реакции със силата да го разболеят.

Ананиев ще понася трудности

Кирил Ананиев поема поста министър на финансите в свой период на емоции, който беше причина за трудностите, през които минаваше като министър на здравеопазването, но сега ще плува в свои води. Въпреки това е добре да е наясно, че личната му година е трудна, месецът - на съдбовно подчинение, изискващ чести консултации и с премиера, и с правителството, на които е свикнал покрай пандемията, денят му е на анализ и бързо осъзнаване на грешките. Полага клетва в ден на кармична разплата, с кого, времето ще покаже.

Никой не чака подвизи от Костадин Ангелов

Костадин Ангелов поема поста министър на здравеопазването в свой житейски период на трудности, в лична година на материални стремежи и кармична разплата, в месец на стабилност, но в ден на съдбовно подчинение. Полага клетва в ден на нова среда, но е добре да я преценява с разума си, за да не бъде провалян. Композитната карта на промяната, носител на шанса да плува в свои води, е носител и на трудности, в месец на ново начало, свързано с новите отговорности и във времето на все още властващата пандемия, в ден на стабилност. В скоро време ще съжали, че се е съгласил да поеме поста.

Марияна Николова - винаги втора цигулка

Марияна Николова е родена на дата, която не й позволява да е на водеща позиция и успехът да я съпътства. В нейна полза е да се примирява с второто място, независимо колко високо в йерархията на държавата е то. Министерството на туризма поема в периода си на емоции, които трудно овладява, независимо дали имат външен израз. Личната й година е на ново начало, но и на прибързаност, обичайно в нейна вреда, в месец на материални стремежи и кармична разплата, в ден на трудности, породени от странични фактори, а те няма да са малко. Композитната дата на промяната и носител на емоции, на егоизъм по отношение чувствата на всички, най-вече на нейните подчинени. Трудно приема критичните забележки, ако стане ясно, че й липсва нужният опит и възможност да взима управленски решения. Изборът не е подходящ, но е без значение предвид проваления заради пандемията туристически сезон.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: