Везиева за обвиненията в плагиатство: Нека не мятаме кал там, където няма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:54 / 10.12.2021
1096
Служебният министър на икономиката Даниела Везиева заяви, че не е изненадана от атаките срещу нея за плагиатство.

Пред журналисти в кулоарите на парламента Везиева уточни, че не е плагиатствала и не се притеснява от никакви проверки на Министерство на образованието и науката. Целият ми труд в рамките на първия и служебен кабинет говори за това, че моделът, който се опитваме да променим, се противопоставя. Не съм изненадана от атаката, а съм изненадана, че се коментира плагиатство по отношение на труд заедно с научен ръководител. За плагиатство може да бъде обвинен докторант само от научния си ръководител, подчерта Везиева. 

Според Везиева атаката срещу нея е политическа, но не назова от коя политическа партия - посочи само, че тя е в перфектния възможен тайминг, когато е на път да се състави редовно правителство.

Към настоящия момент Везиева няма предложение да остане редовен министър на икономиката в кабинета на "Продължаваме промяната".

"Нека не мятаме кал там, където няма. Нека не се опитваме да изваждаме новини от нещо, което няма. Нека да изчакаме да мине малко време, да се извърши проверка, нямам притеснения", увери служебният министър на икономиката.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Задръстване на АМ "Тракия" заради катастрофа
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Искри и една обидена в попфолка заради песента на нарязаната Дебо...
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Без реклами на хазарт в медиите, засега
Правилото 20-20-20 при работа на компютър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).