Валя Балканска реши твърдо да съди Холивуд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
11:26 / 29.06.2015
2608
Народната певица Валя Балканска ще съди Холивуд за кражбата на "Излел е Дельо Хайдутин", обяви самата тя. Изпълнението й на прочутата народна песен, която лети в Космоса, беше включено в трейлър с кадри от новия филм на "Дисни" - "Утреландия" с Джордж Клуни, от норвежкия композитор Томас Бергенсен.

Видеото бе публикувано в YouTube, а след като се разчу за кражбата, музикантът, който е композитор на филми като "Аватар", "Карибски пирати" и "Здрач", обяви, че ще се извини на изпълнителката и дори иска лично да се запознаят.

След повече от 2 седмици, откакто се разбра за скандала, Валя Балканска все още не е получила извинение, нито обаждане от Томас Бергенсен. 

"Искам ясно да кажа - никой не ми се е обаждал да иска извинение, нито да ми предлага нещо. Бергенсен не само ме е окрал, а ме е обявил и за мъртва. Затова не чакам нищо от него и от компанията около него. Познавам манталитета им и съм сигурна, че не им пука нита за мен, нито за България. И понеже ме крадат не за първи път, наех адвокат - Любомир Денев, и ще ги съдя", заяви легендарната родопчанка.

"Тук въпросът е не само до мен, а и до българската държава. Защитавайки се, аз защитавам и Отечеството си. Няма по-голяма идея от идеята за България, запомнете го... Дадох десетки изявления, а насреща ми само измислици и лъжи", казва още Валя Балканска.


Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Тежко е състоянието на мъжа, транспортиран от Варна до София със ...
Тежко е положението за 400 болни и възрастни след потопа в Плевен...
Служители на болница във Видин са връзвали 104-годишна пациентка ...
Борисов: 30 човека от ПП искаха да узурпират цялата власт в държа...
Димитър Главчев се поклони пред мощите на светите братя Кирил и М...
Галъп: 10 % е разликата между ГЕРБ - СДС и ПП/ДБ


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).