Уволняват подкупен служител на ДАИ, поискал пари от турски тираджия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:36 / 04.06.2015
3603
Уволняват корумпиран служител от "Автомобилна администрация" Хасково, коxто беше заснет как иска иска пари от турски тираджия. Мъжът се казва Петър Валентинов Василев и е родом от Свиленград.

Турски тираджия засне как Василев му иска подкуп на пункта "Капитан Андреево" на 31 май. Репортер се опита на научи подробности по случая директно от "Автомобилна администрация" (бившата ДАИ) в Хасково. 

Това се оказа изключително трудна задача. Най-напред ни отпратиха към пресцентъра в София, защото те нямали представа за какво става въпрос. На второто позвъняване отговориха само с мълчание, а на третото вече не вдигнаха телефона.

Служител на автомобилната агенция обаче каза няколко думи повече, но помоли да не бъде цитиран, защото "ни дебнат отвсякъде". 

Той каза, че човекът от видеото се казва Петър, че от доста време срещу него има оплаквания и затова ръководството е взело решение да го премести в друг район. Служителят предполага, че това видео е устроено на Петър нарочно, защото той от доста време е изнудвал тираджии и че най-вероятно сега ще бъде уволнен.



Източник: Блиц

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).