Ученици на протест за по-голямо междучасие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
12:43 / 28.05.2011
2575
След протестите за повече ваканция учениците отново организират подобна проява, този път с настояване, за по-голямо междучасие. Мотивите на гимназистите са, че 20 минути не са достатъчни за закуска и почивка и затова настояват времето да се увеличи с още десет минути.

Протестът на учениците отново започна в интернет. Към групата са се присъединили близо 38 хиляди души. Едва ли обаче всички ще присъстват на обявения за събота от 15 часа пред НДК протест.

Освен това идеята има и много противници. Техни връстници са създали подобна страница в интернет, в която открито завявят несъгласието си с подобен род проява и я определят като пародия. Учителите също са скептични към исканията им. Според тях, ако междучасието се увеличи макар и с десетина минути, учебните часове ще свършват по-късно, а и втора смяна ще приключва след 7 вечерта.

Виж коментарите (18)
Още новини от Национални новини:
На тази дата през 2024 година местим стрелките с един час назад
Почернена майка и автоинструктор: 500 лева кеш и взимаш шофьорска...
НИМХ сложи край на жегите с прогнозата си за близките дни
Митрополит Николай: Аз няма да съм следващият български патриарх
Два пъти за ден: Градушка удари Родопите, унищожи реколти
Ускоряват изграждането на Националната детска болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).