Трагедия на АМ "Тракия"! Младеж заби БМВ в мантинелата, негов приятел загина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 31.12.2021
8875
29-годишен загина при катастрофа на aвтомагистрала "Тракия", съобщиха от ОДМВР - Сливен. Сигналът на телефон 112 е получен в 22:40 часа снощи. Произшествието е станало с лек автомобил "БМВ Х5", управляван от 22-годишен младеж.

По първоначални данни в резултат на движение с несъобразена скорост водачът на превозното средство губи контрол над управлението и се удря в разделителната мантинела. 

29-годишният мъж, който се е возил до шофьора, загива на място. Шофьорът е приет за лечение в болницата в Сливен със съчетана травма, без опасност за живота. В автомобила е пътувала и жена на 24 години, която не е пострадала.

В автомобила е пътувала и жена на 24 години, която не е пострадала. Участниците в инцидента са от град Варна, пътували са в посока град Бургас. По случая е образувано досъдебно производство. При обслужване на пътното произшествие е оказана техническа помощ от екип на РСПБЗН-Нова Загора. Произшествието е станало в района на километър 243,800, в землището на село Езеро.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).