Трагедия: Издъхна детенцето, пострадало в катастрофата край Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:28 / 10.01.2020
5351
Въпреки всеотдайните усилия на екипа на МБАЛ "Св. Анна" във Врана, детенцето, пострадало тежко в катастрофата край Варна вчера, е починало. Това съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на варненския "Пирогов".

Детето е било с травми, несъвместими с живота. Направени са му пълния обем диагностични, терапевтични и реанимационни дейности, детски хирурзи и реаниматори са положили неимоверни усилия да спасят детето, но за жалост не са успели, допълниха от здравното заведение. 

По информация на Varna24.bg починалото дете е било момченце на 2 годинки. 

Припомняме, че по информация на полицията по-рано днес, детето беше настанено с опасност за живота след тежка катастрофа край Варна. 

Припомняме и фактите: На 9 януари, около 10:00 часа, на пътя за с. Горен чифлик, е възникнало ПТП. Водачката на л.а.  «Фолксваген» Г.А. (22 г.) от същото село, по време на движение, губи контрол над МПС, излиза от пътното платно, обръща се в канавка и се блъска в бетонен стълб.

Вследствие на инцидента жената получава фрактури на прешлени и дясна лопатка.

Тежко е пострадало дете, пътуващо в автомобила, което е настанено за лечение в Реанимацията на МБАЛ «Св. Анна», с опасност за живота.

При инцидента е пострадал и мъж на 26 г., който е получил фрактура на два прешлена. По случая има образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Експерти за 4-дневната работна седмица: Фирмите могат да приложат...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).