Топ 100 намалени продукта по случай 100-тния магазин Lidl в страната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:22 / 16.01.2020
9692
Лидл България ще зарадва клиентите си с отстъпки до 50% на избрани ТОП 100 продукта по случай откриването на своя 100-тен магазин в страната. Намалените цени ще са актуални само на 19 януари, неделя, и ще бъдат валидни за магазините в цялата страна.

Веригата ще предложи многообразие от продукти в най-различни категории в характерното за нея оптимално съотношение "качество-цена“: от млечни и месни продукти през тестени и сладки изделия до продукти за лична хигиена и почистващи препарати. Част от артикулите ще се предлагат в XXL опаковка.

ТОП 100 влиза в сила само дни след откриването на юбилейния Lidl магазин за страната, който отвори врати в кв. Княжево в София, с което магазините на компанията в столицата вече са 29.

100-тният магазин предлага на жителите на квартала и района всички необходими удобства за пазаруване – обширен паркинг със 104 паркоместа, модерна и уютна търговска зала с обща площ от 1100 кв. м., удобна подредба на стоките и добре подбран асортимент от продукти с оптимално съотношение качество-цена.

Изненадите за потребителите по повод откриването на 100-тния Lidl магазин ще продължат и в следващите 4 седмици, в които Lidl ще предложи още много продукти на промоционални цени. Повече информация за промоционалните условия на акциите можете да откриете тук: https://www.lidl.bg/magazin-100.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).