Тир и цистерна се сблъскаха челно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:50 / 27.07.2022
1863
Челен удар между тир и цистерна затвори пътя Бяла-Попово. Инцидентът е станал малко след 13 часа в участъка преди село Копривец.

До катастрофата се е стигнало, след като украински тир е аварирал и е спрял на пътното платно. Празна цистерна, пътуваща в посока Копривец, е опитала да го заобиколи. Насреща й обаче се е движил друг тир, при което е последвал челен удар. Зад камиона в посока Бяла е пътувала млада водачка на 23 години с лек автомобил "Тойота“, която на свой ред се е блъснала в ремаркето на тира, съобщава Русе Медиа.

На място са били изпратени два екипа на "Спешна помощ“, които са отвели водачите на камионите в болница за преглед. Екип от пожарната в Бяла е оказал помощ при ваденето на единия от шофьорите, който е бил заклещен. Облели са превантивно и цистерната с вода.

Пробите на двамата водачи на камиони са отрицателни. Пътят ще остане затворен до преместване на камионите. Водачите на леки автомобили ще се движат по обходния маршрут: Бистренци – Дряновец – Копривец и обратно. Тежкотоварните автомобили изчакват на място. Трафикът в района се регулира от "Пътна полиция“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).