Свидетели на случката в столично заведение: Клиентът беше пиян, дрогиран и нагъл, обижда и плю по служителя!

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
16:51 / 27.07.2022
2981
Както Varna24.bg съобщи, клип с шамар от страна на служител в заведение към клиент беше разпространен в социалните мрежи. На кадрите се вижда как след спор в заведението Raffy Bar & Gelato, намиращ се на столичния булевард "Витоша", салонният управител забива звучен шамар на клиент.

След като саморазправата става популярна, служителят е уволнен от неговия работодател Ричард Алибегов, който е и председател на Българската асоциация на заведенията.

Очевидци на случилото се обаче споделиха за Varna24.bg, че случаят има предистория. 

Клиентът, станал обект на "звучния шамар", е бил видимо пиян или под въздействие на дрога, държал се е хипер нагло със служителя, обиждал го, псувал го е и дори го е наплюл. Въпреки старанието на работника да запази самообладание, унижението явно му е дошло вповече. 

Заведението на Алибегов в центъра на София е предпочитано място за много столичани и гости на града. От свои източници медията ни научи, че сред  клиентите, отличаващи се с особена наглост и цинизъм са били още Георги Смерджиев и приятелката му, полицайката Симона Радева. 

Работещи във варненски заведения споделят, че ежедневно са подложени на силен стрес, унижения и обиди от невъзпитани и арогантни посетители. Честа практика е бармани, сервитьори и управители да заплащат сметката на клиенти, които са избягали от заведението след обилно похапване и пийване. Затова работещите в бранша считат, че колегата им от столичното заведение не бива да бъде съден толкова сурово и може да бъде глобен, но не и уволнен. Те са категорични също, че максимата "Клиентът винаги има право" трябва да бъде заменена с тази "Всеки труд заслужава уважение!".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).