Слави: Правя партия "Има такъв народ"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
16:35 / 21.01.2020
12687
Слави Трифонов реагира остро, след като Върховният касационен съд отхвърли молбата за регистрация на политическа му партия "Няма такава държава".

Според ВКС емблемата на партията включва цветове бяло, зелено, червено, което би могло да внуши използване на българския флаг. 

"Днес Върховният касационен съд отказа регистрацията на партия "Няма такава държава“, защото използвала цветовете на българското знаме.

Ами, добре. Това ли измислихте? Е, много сте умни, няма що! Така ли мислите, че ще ни спрете? С боички и с наименования? Важно е съдържанието, а не опаковката.

Затова, ние, същите хора, със същите идеи, със същото съдържание и със същите намерения, ще регистрираме нова партия. С ново име и други цветове!

Влизам в регистрация на партия, която ще се нарича "Има такъв народ" и в логото си ще има съвсем други цветове. Чакам ви да видя какво ще измислите сега!", написа той във Facebook и се подписа като "Слави Трифонов – свободен гражданин със свободен дух".

Виж коментарите (11)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).