Сключваме онлайн застраховката "Гражданска отговорност"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:34 / 15.07.2022
962
Vinetki.bg е с изцяло обновен софтуер, дизайн и визия, както и с оптимизирани функционалности за бързина и удобство при използване от водачите на леки автомобили, както на любителите на пътешествия с каравани. През януари 2019 г. именно това беше първата уеб платформа за онлайн заплащане на пътни такси, когато хартиените винетки бяха изцяло заменени с електронни.

Националният доставчик на услугата "Интелигентни трафик системи“ АД въведе пръв възможността за онлайн плащане на винетки и вече повече от три години водачите на пътни превозни средства до 3.5 тона в България ползват най-удобния начин за заплащане на електронни винетки – Vinetki.bg.

През юли 2022 г. успешно приключи интегрирането на нов софтуер в платформата, който прави закупуването на винетки и управлението на потребителските профили още по-бързо и удобно. Платформата предлага и достъп до множество допълнителни услуги на водачите като онлайн застраховка "Гражданска отговорност“, както и проверка и заплащане на нарушения свързани с ползването на платената пътна мрежа.

Vinetki.bg като онлайн решение за продажба на електронни винетки е обновено в съответствие с най-новите световни технологични стандарти и нарежда България сред водещите страни в ЕС, които пратиха в историята лепенето на винетни стикери на прозореца на автомобила, пазенето на бележката за платената пътна такса, търсенето на пункт за продажби и реденето на опашка за годишни винетки. В това отношение изпреварихме много европейски държави.

Платформата предлага на българските водачи на леки автомобили множество онлайн услуги:

Закупуване на винетка онлайн само в 2 стъпки. Въвеждат се вида и данните на превозното средство, желаните начална дата и период на валидност на винетката, както и имейл за изпращане на електронна разписка за закупената винетка. Особено полезна е стъпката с проверка на въведените данни преди финализиране на плащането, а сигурността на плащането с банкова карта е гарантирано.

Напомняне за изтичащ период на валидност на винетка, което се изпраща автоматично на предоставения от клиента имейл, с което не се стига до ползване на платената пътна мрежа без заплатена такса и съответно глоба.

Проверка на валидност на винетката, за което се въвежда само регистрационен номер и държава на регистрация на автомобила.

Защитен потребителски профил, който съхранява история за всички покупки и в който могат да бъдат въведени едно, две или множество превозни средства, за които проверката на валидност и подновяване са повече от удобни и се случват за секунди, без риск от грешки.

Все повече на Vinetki.bg се разчита не само като на платформа за заплащане на електронни винетки, а като онлайн партньор на пътя, който улеснява водачите на леки автомобили с допълнителни услуги като например онлайн заплащане на застраховка "Гражданска отговорност“ чрез свързаната платформа tollpass.bg.

Онлайн застраховката "Гражданска отговорност“ предлага достъп до онлайн калкулатор и изчисляване в реално време на точна сума, като предлага най-изгодните условия за всеки собственик на лек автомобил, камион, автобус или мотоциклет. Сключването на застраховка "Гражданска отговорност“ никога не е било толкова лесно и бързо, а полицата и стикера пристигат с безплатна доставка на желан адрес. На своите клиенти платформата ще напомни за изтичане на валидността на застрахователната полица или за предстояща вноска.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).