Шофьорка с молба към велосипедистите: Не сте безсмъртни или с предимство навсякъде!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:05 / 12.07.2022
2033
Шофьорка привлече внимание към себе си в социалната мрежа. Тя отправи апел към всички велосипедисти, видя Sofia24.bg. Ето какво пише жената, публикуваме го без редакторска намеса:

"Мили хора с колела, обръщам се към всички вас, с молбата да спазвате правилата за каране, тъй като не сте безсмъртни или с предимство навсякъде. Слезте от колелото, огледайте се преди да преминете на отсрещния тротоар и чак тогава продължете.

Подавайте знак с ръка при ляв/десен завой и отново погледнете преди маневрата. Забелязвам напоследък, че все повече от вас хвърчат пред колите без да поглеждат и в повечето такива случаи стават инциденти".

Естествено в коментарите се породи спор. Ето какво пишат хората:

- "Всичко това го правя, но шофьорите са нетолерантни! Не сте само вие на пътя, казвам го и като шофьор. Гледайте си в огледалата!";

- "За съжаление повечето са готови да умрат с предимство, но не и да се отгледат. Малуметата си мислят, че някой им е длъжен да ги пази";

- "А аз забелязвам, че шофьорите са станали некадърни не спазват ограничение, не подават сигнал с мигач, карат и говорят по телефона... да не изброявам".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб
Нова промяна при изплащане на обезщетения за безработица
Решиха: Без реклама на хазарт в медиите
Какво е крипто стейкинг и защо инвеститорите го харесват?
МВР напомниха важна информация преди голямото пътуване за празниц...
Няма да връщат казармата в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).