Шофьорка към моторист: Момче, жив ли си, че вече един такъв го утрепах?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
10:24 / 16.06.2015
4670
Жена шофьор, която страда от тежко психично заболяване, е потрошила моторист в насрещното, пише "Телеграф". Дамата нямала "Гражданска отговорност", технически преглед и отказала да духа на техническо средство или да дава кръвна проба за алкохол.

"Момче, жив ли си, че вече един такъв го утрепах?", казала виновната шофьорка на Бойко Манев. 

На косъм от смъртта се разминала и приятелката му Яна, която карала своето "Сузуки" само на метри от приятеля си. Двамата се прибирали от Гърция. На около десетина километра след границата, на разклона за село Ръждак, Бойко вижда кола, която е спряла, за да прави обратен завой и намалил.

Изведнъж обаче зад спрялата кола изскочила "Ланчия", която навлязла в насрещното, където в този момент преминавали Бойко и Яна.

"Казах си, че не може да не ме и видяла и сега ще спре. Прибрах се колкото е възможно вдясно, за да избегна челен удар, и тъкмо виждах как се разминаваме, при което тя пусна волана и видях фара й до левия си крак", разказва Бойко.

Той запазил за секунда равновесие, но след това вече се влачил по пътя. В същото време ланчията продължила и спряла едва след 100 метра. "Леле, леле, жив ли е, че един като него вече го утрепах", били първите думи на шофьорката.

Припомняме, че преди около 2 месеца освидетелстван шофьор блъсна моторист пак на пътя за Гърция, опита да прегази друг, а накрая се натресе в кола.


Виж коментарите (14)
Още новини от Национални новини:
Нови ремонти на АМ "Тракия"
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити
Гърмежи и валежи до часове
Публикуваха отговорите за втората матура
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).