Секс телефоните отиват в историята, разорени от видеочатове с голи моми като оборотната пловдивчанка Виктория

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:35 / 10.05.2017
14975
Модата на телефонния секс остава в миналото. Класическите еротични линии заглъхват за сметка на набиращите популярност видеочатове с голи мацки на живо, пише "Телеграф". Резкият спад на търсене на розови телефони снижи цената на услугата у нас до 0,60 лв. на минута. Само допреди година цените на фиксираните услуги бяха между 0.96 и 1,98 лв. на минута еротични въздишки. 

Операторите регистрират все по-малко обаждания на импулсни телефони, на които непозната се представя за 20-годишна, говори мръсни думи и стене в слушалката. Този вид услуга се ползва предимно от по-възрастни мъже, които все още не са открили тайнствата на новите технологии. В опит да тушират конкуренцията на камерите, част от предлагащите секс по телефона фирми добавят и опции като секс по скайпа или среща с телефонистката на живо. 

Това обаче се оказва само уловка за потребителя, колкото гласът отсреща да задържи по-дълго интереса му и да навърти по-голяма сметка. Далеч по-добри перспективи за сексманиаците дават видеочатовете на живо. Едни от най-популярните сайтове в бранша излъчват разголените момичета онлайн неограничено и напълно безплатно. Чатовете с тях също са публични, но уловката е в желанието на потребителите да общуват с тях и да ги карат да изпълняват желанията им като сваляне на сутиен, прашки и мастурбиране пред камерата. 

За целта е необходима регистрация в сайта, която също е безплатна, но задължително изисква данни от кредитна карта. Така в един момент потребителят се изкушава да плаща, за да получи от мацката специално внимание, още плътски удоволствия и наслада за очите. За целта с кредитната карта се купуват определен брой жетони или т.нар. токени. Цените варират, но като цяло максимумът за пълно събличане и свършване пред камерата не надхвърлят 70 лв., което се равнява на около 250 токена.

Плащането става онлайн. Много българки, предимно студентки, изкарват добри пари по този начин. Необходимо изискване е освен компютърни умения, девойките да имат познания по английски език и атрактивна външност. С разголване пред камерата, ако едно момиче е особено атрактивно, може да заработи до 200 евро на ден. Една от най-популярните българки се подвизава на лайф камерите като bubblekush7. Макар да контактува само с чужденци, сексманиаците в България я разпознаха като 24-годишната Виктория от Пловдив. 

Друга популярна българка е 21-годишната Моника от София, която е популярна като milenium359. Третата известна на родните потребители пък е 22-годишна фенка на фолкпевицата Алисия и е популярна като HOTAllyssia.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).