ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Роми обидени от отношението към тях, не ги пускали на басейн
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 23.07.2021Коментари (33)113701
©
Собственик на басейн във Великотърновско два пъти отказва да пусне роми в комплекса. Причините, които посочва, са различни, докато в същото време други хора преминават свободно. Потърпевшите са обидени от отношението към тях, предава Нова тв.

Нермедин Шериф и още три семейства - български граждани, решават да прекарат един ден на басейна край село Къпиново, където има комплекс с място за каравани. Прибрали са се от Германия, за да похарчат спестяванията си за почивка в родината. Но до басейна така и не биват допуснати. Изтъкнатата причина е, че не са си запазили места предварително, докато мястото всъщност е празно.

"Просто си личеше, че не искаха да ни пускат", не крие възмущението си 39-годишният Шериф от Горна Оряховица, който от дълги години живее и работи като шофьор в Германия.

Нермедин отново отива до басейна край Къпиновския манастир. Мъжът отново се опитва да си купи билет, но пак получава отказ. Този път му казват, че тече профилактика. Появи се и управителят на комплекса, който отрече Нермедин и семейството му да са дискриминирани. 

А за Нермедин и неговите близки остава само обидата и разочарованието. "Обещах си повече да не идвам в България на почивка. Просто няма смисъл", споделя потърпевшият. И се заканва да подаде сигнал до Комисията за защита от дискриминация.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Братко, циганино или както там искаш.На теб за всичко и всякога някой друг ти е виновен.А защо тогава не си седите в Германия или където искате?Вземете си и гражданство и ни оттървете от вашето присъствие.Много от нас ще ви бъдат безкрайно благодарни. Не е лошо да се замислите защо всъщност е това отношение. Не учите, не работите, не плащате данъци в тази държава, а имате само претенции. Каквото сте си сготвили, това ядете.
0
 
 
Човекът си пази хляба.Кой българин ще влезе в басейна след някой миризлив мангал.Пуснеш ли мангалите край с другите клиенти
Защо за две седмици не видях нито един снегорин в Бургас,а парите от данъците-къде?За това няма да плащам данъци!!!подели какво ново....
на 23.07.2021 г.
0
 
 
Тъпият мангал събрал някой лев и се мисли за баровец.Освен за сапун,друго не!
+1
 
 
Манго ами направи си басейн .Нали като влезеш в басейна ще изгониш всички хора а мангалките се къпят с дрехите.Столипиново си има плаж в Марица.
-3
 
 
Ми да ходят да се мият в басейна на тиквата от банкя...
-1
 
 
В Индия преди 350 години ромите са били най-низшата каста наречена нилити.Не са имали право да гледат по-висшите касти даже в очите.Опитали са да ги интегрират но не.Защо не съдят Индия?През османско иго са мародерствали наравно с башибозука,че и повече.Когато си търсят правата са българи,а когато трябва да си изпълняват задълженията цигани.Няма българи от ромски произход или българи от македонски произход.В паспорта пише БЪЛГАРИН.На който не му харесва да се маха от благословена изстрадала майка България!Щял да съди родината.Шериф ти си едно л..но да знаеш!
+6
 
 
Басейнът е частна собственост.Собственикът не дискриминира, просто решава кой може или не може да му влиза в собствеността и това е нормално.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 23.07.2021 г.
+4
 
 
И що така пак дискриминирате циганина като го наричате с някаква чужда дума ром? Кат го гледам тоя байно хич не мяза на нещо правено от захарна тръстика и отлежало в бутилка. Но пък има и тъмен ром та ......
0
 
 
Собственика може да направи басеина ВИП и да работи само с членове на клуба-раздава карти на посетителите..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: