Ревнивец уби жена си, докато пържи картофи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:31 / 11.05.2015
4626
33-годишният Коста Киров, който през март получи 30 г. затвор за убийството на съпругата си Деяна, я пребил до смърт пред детето им, докато пържел картофи и приготвял скара. Това става ясно от мотивите към присъдата на Софийския градски съд.

Киров млатил с юмруци и ритници часове наред 25-годишната жена на 12 октомври 2013 г. в дома им в кв. "Дружба". Поводът бил, че подозирал, че тя му изневерява.

"Побоят бил многократно прекъсван по различни причини - пристигане и изпращане на гости на фона на напълно безпомощното състояние на пострадалата", казва съдът. 

Според магистратите в основата на извършеното престъпление стояло чувството за малоценност на Коста, който често страдал от безпаричие и бил неспособен да намери реализация.

Самият Коста Киров съобщил за извършеното от него престъпление с обаждане на спешния телефон 112, но на полицията той каза, че е "намерил" вече мъртва Деяна. По-късно Киров се призна за виновен.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Много тежка катастрофа на АМ "Тракия" 
Колко пари на месец изкарва един брокер на недвижими имоти?
Емил Кошлуков: Трябва да си много смел, за да рискуваш за 15 мину...
Свикват ново извънредно заседание на парламента
Проф. Мавров: Избран съм от Народното събрание, за да спазвам зак...
Пазарът е водещ, субсидията е само подпомагане


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).