Протест в София срещу ковид мерките

Автор: Пламена Николова
Коментари (10)
10:12 / 30.08.2021
3508
Протест срещу Covid мерките задължителното ваксиниране ще се проведе днес в София под мотото "Не можеш да експериментираш с мен! Не можеш да ме лишиш от права!", става ясно от съобщение, изпратено до Plovdiv24.bg. Протестът е насрочен за 16.30 ч. пред НДК в столица.

Публикуваме информацията без редакторска намеса: 

"Протест на 30-ти август - понеделник срещу необмислените действия около Ковид-пандемията!

Раждаме се с права, права дадени право от Всевишния! Право да отказваме всякакъв експеримент, издевателство или насилие над нас!

Всевишния и впоследствие и човешките закони, ни пазят от медицински експерименти!

Най-вече имаме правото да отказваме и да не колаборираме с насилието ...

Твърдим и можем да докажем че: всички предложени ваксини са в експериментален стадий 2 или 3 и че ваксиниращите не се предупреждават за това. Притискат се медици, учители, хотелиери да се ваксинират, което е участие в медицински експеримент с рескуване на правото на труд!

Мерките за децата в училище са абсурдни!

Представете си как деца тичат 60 метра с маска на устата или пеят музикално с маска на уста?!? Ако част от родителите се вманиачат, то и децата на останалите ще ги тестват по PCR (бъркат дълбоко и мъчително в носа) без правото на разумните родители да осъществят конституционните си права да определят какви медицински манипулации да се осъществяват на децата им и какви не ...

На какво ги учим? Че дори някаква болест да не ги засяга, то пак могат а бъдат тероризирани на общо основание ли? 

На основание на всичко това излизаме на протест със следната програма:

16:30 ч. - сборен пункт: пилоните пред НДК

17:15 ч. - шествие НДК през бул. "Витоша"  до Мин-здрав-носи

17:35 ч. до 18:00 ч. - митинг пред Мин-здрав-носи и МОН

18:00 ч. - митинг пред Президентството

19:00 ч. - митинг пред Народното събрание

Организатори:

Сдружение БРЦК и съ-организатори:

Сдружение Св. Георги, ПП Свобода, Сдружение БРОД,

ПП АБВ, ПП Възраждане, ПП Мир, Лекари за възвръщане към нормалността,

ПП Нация, Партия на Зелените.

Целият проблем не е само здравен, но е и икономически, и политически, и въпрос на права на човека.  

Какво искаме?

1. Среща между здравният министър и пострадали и близки на пострадали от ваксината, за установяване: има ли сериозни последици ваксинирането с последните експериментални препарати? Срок: една седмица след протеста!

При отказ за среща: оставка на здравния министър!

2. Искаме информираното съгласие при ваксиниране да бъде наистина Информативно! При ваксиниране с препарати срещу Ковид-19 в момента, хората не разбират, че препаратите са в изпитателен срок – във фаза на изпитание 2 или 3. Всичките! Не им се обяснява на място, обяснението е скрито между текстовете на листа за подписване и на него не се обръща внимание на тестващите препаратите! Искаме официално, Премиер, Здравен министър, Президент да оповестят на населението, че няма нито един от препаратите за инжектиране срещу Ковид-19, които да са напълно приети за лекарствени средства за нормална употреба и, че всичките са в някоя от фазите за експеримент. Че разрешенията за всичките са само: за спешна употреба! Ползите са много по-малки от рекламираните в началото , а нежеланите реакции – изобщо не се оповестяват според реалните показатели и фатални случаи!

При отказ за такова оповестяване: искаме оставките и на тримата!

3. Тъй като участието в медицински експеримент е дейност, за която се заплаща, искаме най-малко по 100 000 лв. да бъдат преведени на всеки ваксиниран до сега, тези които се ваксинират в момента и на тези които предстои инжектиране, за да се компенсират за евентуални усложнения след инжектирането и като компенсация за неинформираността по експерименталният характер на препаратите.

4. Системата за отчитане на проблеми при инжектирането – със сигурност не работи! Искаме РЕГИСТЪРА ЗА НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ към: Изпълнителна агенция по лекарствата най-накрая да заработи!

Ако не – оставка, и на здравния министър, и на цялото ръководство на агенцията!

5. НЕ искаме НИКАКЪВ натиск от страна на управляващите и работодатели към учители, ученици, работещи в сигурността, хотелиери и ресторантьори за инжектиране на ант-вирусни препарати на тези категории хора. Всичките перпарати досега са в експериментален стадий и това води до склоняване на хората да се подложат на медицински експеримент.

6. В училището се оставя на родителите на конкретното дете да прецени – дали ще ходи присъствено или дистанционно, дали ще ходи с маска или не – родителите най-добре познаваме децата си и можем да решим. Отказваме политиците да преценяват за останалите.

7. В защита на обикновенния грип, настояваме всички документи указващи за всяко остро вирусно респираторно заболяване да бъде обвинен вирусът Ковид-19 да бъдат отменени. Болестите са различни, методите на лечение също а и цените на здравните пътеки също:

Цената на клинична пътека 39 “Диагностика и лечение на бронхопневмония и бронхиолит при лица над 18 годишна възраст" е 706 лв.;

на 48 “Диагностика и лечение на бронхопневмония в детска възраст" – 1050 лв.;

на 104 “Диагностика и лечение на контагиозни вирусни и бактериални заболявания – остро протичащи, с усложнения" – 1200 лв.

8. Не искаме здравните данни на българските граждани да излизат от страната, нито да бъдат поверявани на частни фирми, НПО и лица, освен с изричното писмено съгласие на всеки пациент поотделно! Така ще предотвратим изтичането на българските здравни досиета в чужбина, което ще е огромен пробив в националната и личната ни сигурност!

Това особено касае и съхраняването на резултатите от вирусните тестове, които са и вид генетични изследвания, чрез които чужди лица могат да имат достъп до собствения ни генетичен код!", се посочва в информацията, изпратена до медията ни.

Виж коментарите (10)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).