Пловдивчанин направи кошмарна грешка край Бургас, младеж бере душа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:13 / 25.07.2022
2928
Двама мъже, пострадали в различни инциденти на пътя в разгара на сезона, се борят за живота си.

На 22 юли около 18.29 ч. по пътя Бургас – Айтос, в района на кръстовището за Българово, лек автомобил “Фолксваген Голф", с пловдивска регистрация, управляван от 28-годишен пловдивчанин, не спира на пътен знак “Стоп" и при извършването на ляв завой в посока Айтос блъска правомерно движещия се по път спредимство в посока Бургас мотоциклет “КТМ", с бургаска регистрация, управляван от 24-годишен мъж от село Тополица, съобщават от ОДМВР Бургас.

Последният е с фрактури на таза и политравми, настанен е за лечение в отделение “Реанимация" на УМБАЛ "Бургас", с опасност за живота. От пътния инцидент пострадала и пътуващата в лекия автомбил “Фолксваген" 26-годишна жена, която с контузия на главата, е откарана в УМБАЛ "Бургас", съобщиха от полицията.

Другата катастрофа е станала на 24 юли около 16.20 ч. на около 200 метра преди село Малина, община Средец. От полицията посочват, че поради движение с несъобразена скорост в условията на десен завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил “Пежо 406", със софийска регистрация, управляван от 22-годишен софиянец, който с фрактура на лявата ръка и допълнителни наранявания, е настанен за лечение в отделение “Реанимация", с опасност за живота. От катастрофата са нанесени материалти щети по четири мантинели и четири стойки.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).